ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ

Ταξίδι στον μαγικό κόσμο των βιβλίων

Δημοσίευση: 05 Απρ 2016 0:14

 

Πλημμύρισε παιδικά χαμόγελα το «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο Λάρισας την Παρασκευή 1 Απριλίου στην έναρξη των εκδηλώσεων της «Εβδομάδας Παιδικής Λογοτεχνίας». Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων, η Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας έχει οργανώσει όμορφες εκδηλώσεις μέχρι και τις 15 Απριλίου όπου τα παιδιά της πόλης θα συναντηθούν με και εικονογράφους Παιδικής Λογοτεχνίας για να τους ταξιδέψουν μέσα από τις αφηγήσεις τους σε κόσμους μαγικούς με οδηγό τη φαντασία. Το υπέροχο ταξίδι στο κόσμο του παιδικού βιβλίου ξεκίνησε ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα όπου μαθητές των Δημοτικών Σχολείων 4ου, 5ου, 19ου , 15ου, 37ου Λάρισας και 3ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης συναντήθηκαν με τη συγγραφέα Ιωάννα Μπουλντούμη. Η συγγραφέας συνομίλησε με τα παιδιά για τους ήρωες των βιβλίων της και έπαιξε μαζί τους διαδραστικά παιχνίδια.

Χθες μαθητές των Δημοτικών Σχολείων 6ου και 39ου Λάρισας υποδέχτηκαν τη συγγραφέα Γιολάντα Τσορώνη- Γεωργιάδη, η οποία με αφορμή το βιβλίο της «Το παλιό σχολειό» ταξίδεψε τους μαθητές στο σχολείο της Ελλάδας του χτες με συντροφιά τη μαθητική ποδιά, την πλάκα και το κοντύλι, το αλφαβητάρι και το αριθμητήριο.

-Σήμερα Τρίτη 5 Απριλίου οι μαθητές θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη συγγραφέα Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου και να κουβεντιάσουν μαζί της την αξία των βιβλίων και του ρόλου τους στη ζωή τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass