ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ 1o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι μικροί χορωδοί

Δημοσίευση: 07 Απρ 2016 0:17

 

Η Παιδική Χορωδία και το φυτώριο της Μουσικής Σχολής Νίκαιας Δ. Κιλελέρ υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Εύης Τσιούκα συμμετείχαν στο 1ο πανελλήνιο Φεστιβάλ Νεανικών Χορωδιών που διοργάνωσε το Δ.Ω.Λ. στις 2-3 Απριλίου.

Την Κυριακή 3 Απριλίου οι χορωδίες της Μουσικής Σχολής παρακολούθησαν master class με διακεκριμένους καθηγητές και μαέστρους, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας συμμετείχαν στη συναυλία, παρουσία πλήθους κόσμου.

Με την εμφάνισή τους κέρδισαν θετικά σχόλια τόσο από το κοινό ‘όσο και από τους καθηγητές της επιτροπής. Τις χορωδίες συνοδεύουν οι καθηγήτριες της Μουσικής Σχολής Νίκαιας: κ. Νάντια Μιχαλούλη (πιάνο), κ. Ειρήνη Τσερώνη (φλάουτο) και Στέλλα Τσιαρδάκα (βιολί).

Στην Παιδική χορωδία της Μουσικής Σχολής συμμετέχουν μαθητές ηλικίας 10- 15 ετών και στο φυτώριο παιδιά ηλικίας 6- 9 ετών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φυτώριο συμμετείχε για πρώτη φορά σε εκδήλωση εκτός Νίκαιας. Επιπλέον, οι μαθητές και των δύο χορωδιακών ομάδων διαθέτουν μοναδικό τους εφόδιο την αγάπη τους για τη μουσική και το τραγούδι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Α. Χατζούλης και ο διευθυντής της Μουσικής Σχολής Νίκαιας κ. Γ. Κουλιόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass