ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΛΙΝΑΣ ΜΟΥΣΙΩΝΗ

Ξενάγηση στο «Μουσείο των Υποσχέσεων»

Δημοσίευση: 07 Απρ 2016 8:53

 

Η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα και οι εκδόσεις "Μεταίχμιο" διοργανώνουν εκδήλωση για παιδιά από 7 ετών και άνω με αφορμή το νέο βιβλίο της Λίνας Μουσιώνη «Το Μουσείο των Υποσχέσεων». Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 16 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, στον χώρο της Πινακοθήκης. Η συγγραφέας θα ξεναγήσει τα παιδιά στα παράξενα εκθέματα του Μουσείου των Υποσχέσεων και στα έργα της Πινακοθήκης για να λύσουν τους μυστηριώδεις γρίφους και να ανακαλύψουν κρυμμένα μυστικά και συναισθήματα.

* Λίγα λόγια για το βιβλίο: Ένα έκθεμα εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το μουσείο των υποσχέσεων. Ο παράξενος φύλακάς του ζητά τη βοήθεια της Μαργαρίτας για να εξιχνιάσει την υπόθεση. Εκείνη, όμως, έχει τις αμφιβολίες της. Μα είναι δυνατόν να αφήσει την καλοκαιρινή ησυχία της και να τρέχει σε μουσεία; Και πώς να εμπιστευτεί έναν άγνωστο φύλακα; Και μάλιστα... βάτραχο; Όταν όμως τελικά αποφασίζει να εξερευνήσει τις αίθουσες του μουσείου, την περιμένουν ένα σωρό μυστηριώδεις γρίφοι και μαζί ένα κρυμμένο μυστικό... Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου στη Λάρισα θα γίνει με τη συνεργασία της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα στον χώρο της Πινακοθήκης με δράσεις και παιχνίδια συναισθηματικής προσέγγισης των εκθεμάτων. Τα παιδιά θα γνωρίσουν τα σπάνια εκθέματα του Μουσείων των Υποσχέσεων και της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας, θα λύσουν τους μυστηριώδεις γρίφους και θα ανακαλύψουν κρυμμένα μυστικά και συναισθήματα. Την ιστορία θα δραματοποιήσει αφηγηματικά η θεατρολόγος Κατερίνα Μπέκου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass