«Πινόκιο φίλε μου» στο ΔΩΛ

Δημοσίευση: 12 Απρ 2016 0:08

 

Ξεκινούν σήμερα οι παραστάσεις του νέου έργου της Παιδικής Εικαστικής Σκηνής της Κάκιας Χαλήμαγα- Χατζή, με τίτλο «Πινόκιο Φίλε μου», σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και την Δημιουργική Πόρτα. Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Δημοτικό Ωδείο, με ελεύθερη είσοδο.

Η ιστορία μοιάζει με το παραμύθι, ο θεατής όμως δεν θα δει τον ζαβολιάρη, ψεύτη Πινόκιο με την μύτη του να μεγαλώνει σε κάθε του ψέμα, αλλά ένα ξύλινο αγόρι που είναι διαφορετικό από τα άλλα, που θέλει τόσο πολύ να μοιάζει με τους συμμαθητές του. Η ξύλινη καρδούλα του δεν καταλαβαίνει γιατί δεν έχει φίλους, που τόσο λαχταρά .

Η Γαλάζια νεράιδα που τον δημιούργησε έρχεται να ζωντανέψει τον δυστυχισμένο Πινόκιο, όταν το έργο παίρνει απρόσμενη τροπή και οδηγείται σε ένα απίθανο τέλος, χαρίζοντας στους θεατές τη συγκίνηση με το ιδιαίτερό του νόημα.»

Τα σκηνικά είναι μαγικά καθώς μια χάρτινη γειτονιά μετατρέπεται σε μια αγριεμένη θάλασσα με μια τεράστια φάλαινα που θα καταβροχθίσει τον Τζεπέτο και τον Πινόκιο . Στο φετινό έργο παίζουν οι μαθήτριες: Βαρσάμη Αθανασία, Γρυπάρη Ελίνα, Γουτούλη Ηρώ, Καλλιώρα Μαρία Ξένια, Καραδήμου Ελένη, Λαρίση Ισμήνη, Λαχανά Αριστέα, Μανιάτη Κωνσταντίνα, Μπαργιώτα Κατερίνα, Πιτσίλκα Έλενα, Τσαδήμα Φένια,

Από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη 14 Απριλίου θα δίνονται πρωινές παραστάσεις για τα σχολεία και απογευματινές, στις 7.30, για το κοινό με ελεύθερη είσοδο. Τηλέφωνα για κλείσιμο παραστάσεων: 2410-621001, 6945-184818

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass