ΣΤΙΣ 5 ΚΑΙ 7 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΝΔΛ

«Νόρμα» του Μπελίνι, η όπερα του πάθους

* Εισιτήρια προπωλούνται στο ΔΩΛ

Δημοσίευση: 18 Απρ 2016 0:23

 

Την Πέμπτη 5 και το Σάββατο 7 Μαΐου στις 8μ.μ. στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Λαρισαίων, κάτω από τη σκηνοθετική άποψη της Κασσάνδρας Δημοπούλου και διανομή σημαντικών καλλιτεχνών και υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Κτιστάκη, προσκαλούν το φιλόμουσο κοινό της πόλης σε μία παράσταση εποχής που θα ταξιδέψει το κοινό πίσω, στις διαμάχες των αρχαίων Ρωμαίων και τους Γαλάτες .

Στο ρόλο της «Νόρμα» η Τζένη Δριβάλα

Τζένη Δριβάλα

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα. Μελέτησε πιάνο και τραγούδι στο Ωδείο Αθηνών και στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών της Βρέμης. Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, έκανε το ντεμπούτο της στην Ε.Λ.Σ. στον ομώνυμο ρόλο της όπερας "Lucia di Lamermoor" και αμέσως μετά στην Ιταλία, στο Θέατρο Petrucelli στο Bari, με συμπρωταγωνιστή τον Jose Carreras. Απέσπασε πολλά διεθνή βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς. Έχει τραγουδήσει σε Ευρώπη (Teatro della Scala di Milano, Φλωρεντία, Βενετία, Ρώμη, Λονδίνο, Κρατική Όπερα Βιέννης, Βαρκελώνη, Παρίσι κ.α.), Αμερική (Νέα Υόρκη, Χιούστον κ.α.), Αυστραλία και Νότιο Αφρική, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του μεγάλου λυρικού ρεπερτορίου: Traviata, Lucia di Lamermoor, Norma, La Sonnambula, Anna Bolena, La Boheme, Ι Puritani, Rigoletto, κ.ά. Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί επανειλημμένα με την Ε.Λ.Σ και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Έχει εμφανιστεί σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θεάτρου πρόζας και σε παραστάσεις αρχαίου δράματος και από το 2008 παρουσιάζει παραγωγές όπερας αλλά και θεάτρου πρόζας σε δική της σκηνοθεσία. Έχει συμμετάσχει στις ταινίες του Βέρνερ Σρέτερ “Μalina” (με την Ιζαμπέλ Υππέρ) και “Poussieres d'amour”. Έχει ερμηνεύσει για την Αυστριακή Τηλεόραση (ORF) τον επώνυμο ρόλο στην όπερα του Γκλούκ “Armida”, η οποία συμμετείχε τον Ιανουάριο 2011 στο “Φεστιβάλ Γκλούκ” στο Παρίσι (Λούβρο).

Περισσότερες πληροφορίες: www.drivala.com

Ισχύουν κανονικά οι κάρτες των μελών του Συλλόγου Φίλων Συμφωνικής, αρκεί να δηλώσουν έγκαιρα την ημερομηνία που θα παρακολουθήσουν την παράσταση.

Δε θα πραγματοποιούνται τηλεφωνικές κρατήσεις.

Διάθεση εισιτηρίων στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας (1ος όροφος –γραμματεία) Σήμερα, αύριο Τρίτη & Τετάρτη 20/4 και ώρες 10π.μ.- 1.30μ.μ.

Τιμή εισιτηρίων : φοιτητικό – μαθητικό 10 € & ενηλίκων : 15€

ΧΟΡΗΓΟΙ : “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” & TRT

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass