Για ένα σπίτι στον παράδεισο

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2016 8:20

 

* Η τελευταία παράσταση με το έργο της Κατερίνας Χατζημαρκάκη με τίτλο «Για ένα σπίτι στον παράδεισο» θα δοθεί σήμερα στο «Θέατρο Τεχνών»- Λάρισας. Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία, όπου το μυστήριο, οι γρίφοι και τα αινίγματα της πλοκής κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Οι ήρωες του έργου είναι δυο ψυχές που έρχονται από τον άλλο- άγνωστο κόσμο για να διδάξουν την αγάπη, την καλοσύνη και την μεταμέλεια σε εκείνους που τους χρησιμοποίησαν και τους εκμεταλλεύτηκαν όσο ζούσαν. Κάτι που συναντούμε ανέκαθεν στην ιστορική μας συνέχεια. Στο κείμενο αποτυπώνεται με ευδιάκριτο τρόπο, η σύγκρουση του αιώνιου κόσμου της μεγαλοσύνης με τον μικρόκοσμο της ιδιοτέλειας, της γήινης μικροπρέπειας, της κουτοπονηριάς και της μιζέριας ενός αδιέξοδου τρόπου ζωής. Η εναλλαγή των ρεαλιστικών «γήινων» καταστάσεων με τις υπερκόσμιες- αιώνιες συνθήκες δίνουν μια ξεχωριστή οπτική στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει καθένας το φαινόμενο της ζωής και του θανάτου. Τοκύριο μήνυμα του έργου, είναι να δείξει πως το γήινο μίσος, η φθαρτή ματαιοδοξία και το εφήμερο της ζωής υπερνικούνται από την αγάπη και την προσφορά.

Η σκηνοθεσία τα σκηνικά και η επιμέλεια της μουσικής είναι του Χάρη Κυριακίδη. Είσοδος: 8€ & 5€ (Φοιτητικό – Παιδικό –Μαθητικό –Ανέργων.) Τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων 2410-534313

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass