Διέπρεψαν χορωδίες από το Κιλελέρ και τα Βούναινα

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2016 12:55

Αξιόλογα σχόλια απέσπασαν με την εμφάνισή τους οι χορωδίες παραδοσιακής μουσικής της αντιδημαρχίας πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ και του Μικρασιατικού συλλόγου Βουναίνων «η καθ’ ημάς Ανατολή», οι οποίες χειροκροτήθηκαν, σε χορωδιακή συνάντηση εκκλησιαστικής και παραδοσιακής μουσικής, που πραγματοποιήθηκε στην Αταλάντη Φθιώτιδος.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Λοκρών και το Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης η χορωδία του συλλόγου ιεροψαλτών επαρχίας Θηβών «ο Ευαγγελιστής Λουκάς» και η παραδοσιακή χορωδία του ΔΩΑ.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο δήμαρχος Λοκρών κος Νικόλαος Λιόλιος, ο πρόεδρος του ΔΩΑ κος Ανδρέας Ζαϊμης, ο πρόεδρος  του Μικρασιατικού συλλόγου Βουναίνων «η καθ’ ημάς Ανατολή» κος Ηλίας Αθαναηλίδης , ενώ μεταφέρθηκαν τα χαιρετιστήρια μηνύματα του δημάρχου Κιλελέρ κου Αθανάσιου Νασιακόπουλου και του αντιδημάρχου του Πολιτιστικού Οργανισμού κου Αχιλλέα Χατζούλη. Την διεύθυνση των χορωδιών του Δήμου Κιλελέρ είχε ο κος Αντώνιος Μαρέτης.  Συνόδευσαν οι μουσικοί : Σπύρος Καβαλιεράτος – λαούτο,  Βαγγέλης Τσαπλές – ούτι,  Γιώργος Τσόλης – βιολί  και  Χρυσή Γεωργιάδου – κρουστά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass