Εστία Παράδοσης «Ο Αμπελώνας»

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2016 0:45

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα
Μια σημαντική πρωτοβουλία με προσφορά στον πολιτισμό στην τοπική κοινωνία, αλλά και ευρύτερα ολοκλήρωσε στον Αμπελώνα τη φετινή της παρουσία με επιτυχία. Πρόκειται για τον νεοσύστατο σύλλογο Εστία Παράδοσης και Πολιτισμού «Ο Αμπελώνας».

Ουσιαστικά είναι μια συνέχεια των χορευτικών τμημάτων του Δήμου και μετέπειτα της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα.
Στο κλείσιμο της σχολικής χρονιάς ο νέος σύλλογος διοργάνωσε μια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στην κεντρική πλατεία του Αμπελώνα η οποία εντυπωσίασε και χειροκροτήθηκε από τους θεατές.
Από τους πιο μικρούς σε ηλικία χορευτές μέχρι και τους ενήλικες χορευτές, άνδρες και γυναίκες που απαρτίζουν το χορευτικό, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους κ. Εύης Καλοπήτα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό διαδίδοντας έτσι την παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά της πατρίδας μας.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης το τμήμα ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου Δένδρων με υπεύθυνη επίσης την κ. Εύη Καλοπίτα και ένα παιδικό τμήμα του Συλλόγου Σαμαριναίων Αμπελώνα με υπεύθυνη την κ. Κατερίνα Νυχτερίδα .
Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι μουσικοί: Αραμπατζής Γιώργος στο κλαρίνο, Ζιώζας Θανάσης στο βιολί, Τσιούγκος Γιάννης στο λαούτο και Τσόλας Ι. Κώστας στα κρουστά.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, ο αντιδήμαρχος Αμπελώνα κ. Κώστας Χρυσοβέργης, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα κ. Τασούλα Νταλαμπέκα, δημοτικοί, τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass