Τίμησαν τον Κώστα Τσιάνο

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2016 8:33

Στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής, στην γεμάτη από κόσμο πλατεία του γραφικού Νεραϊδοχωρίου Τρικάλων βρέθηκε χθες το βράδυ ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεσσαλικού Θεάτρου Κώστας Τσιάνος.

Για να τον τιμήσουν οι συντοπίτες του για την προσφορά του στον πολιτισμό αλλά και λόγω των ιδιαίτερων δεσμών που διατηρεί με το όμορφο Νεραϊδοχώρι.

Βαθιά συγκινημένος ο Κώστας Τσιάνος ευχαρίστησε του Βετερνικιώτες και τις Βετερνικιώτισσες (σ.σ έτσι ήταν η ονομασία του χωριού στα βλαχικα ) και αφιέρωσε την πλακέτα που του απονεμήθηκε στη μητέρα του, που καταγόταν από τον τόπο αυτό, γιατί, όπως είπε, τον έκανε να μάθει να αγαπά τα έλατα και τον καθαρό βετερνικιώτικο αέρα.

Ο κ. Τσιάνος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα παιδιά του Μορφωτικού και Ευεργετικού Συλλόγου Νεραϊδοχωρίου «Η Νεράιδα» για την αγάπη προς τον τόπο τους και τις εθελοντικές δράσεις τους, που τον έκαναν, όπως είπε, να νοσταλγήσει τα παιδικά του χρόνια.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς ο Κώστας Τσιάνος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα και το γλέντι στην πλατεία του χωριού άναψε με τα χορευτικά συγκροτήματα να δίνουν το ρυθμό.

Ο Μορφωτικός και Ευεργετικός Σύλλογος Νεραϊδοχωρίου απευθύνει ευχαριστίες και στον Ευεργετικό Σύλλογο Πουρναρίου που ήταν παρών με το χορευτικό συγκρότημα, που χόρεψε υπό την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου Μιχάλη Τσακνάκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass