Συναυλιακό τριήμερο στον Πλατανιά

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2016 21:02

To camping RadiKal αποτελεί ένα νέο εγχείρημα, ένα camping νεολαίας που επιχειρεί να δώσει ένα διαφορετικό στίγμα στις καλοκαιρινές διακοπές κατά βάση της νεολαίας.Το φετινό camping φιλοξενείται στο camping Louisa στον Πλατανιά Πηλίου, ξεκίνησε στις 30/7 και λήγει στις 8/8.


Στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος του Camping RadiKal 2016 σήμερα (4/8) ξεκινάει ένα συναυλιακό τριήμερο με μεγάλους καλλιτέχνες από διαφορετικά μουσικά είδη που θα επιχειρήσουν να δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στην παραλία του Πλατανιά Πηλίου.
Η είσοδος θα ανοίγει στις 20:00 και οι συναυλίες θα ξεκινούν στις 21:00. Η είσοδος οικονομικής ενίσχυσης είναι 4 ευρώ, ενώ η είσοδος για όλο το τριήμερο ανέρχεται στα 10 ευρώ. Μέρος των εσόδων επιθυμούμε να διατεθεί σε δομές αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες
Η πρώτη μέρα του συναυλιακού προγράμματος θα ντυθεί από rock ήχους μεγάλων συγκροτημάτων αυτού του είδους. Πιο συγκεκριμενα, σήμερα στην παραλία του Πλατανιά Πηλίου θα εμφανιστούν οι Nightstalker, οι Wish Upon A Star, οι Breath After Coma και οι Deaf Radio.Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τη σημερινή συναυλία πατήστε εδώ.
Αύριο (5/8) τραγουδάμε για τους πρόσφυγες με τη Ματούλα Ζαμάνη.Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Noi Him (ΜπουArt). Tέλος, το συναυλιακό τριήμερο θα κλείσει στις 7/8 με μεγάλο Hip-Hop Live με τους Άγνωστο Χειμώνα, Ταφ Λάθος, Βέβηλο μαζί με τον dj Magnum και Infinik.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass