Αφιέρωμα στον Μανώλη Χιώτη

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2016 8:22

Ακόμη μια συνεργασία – σύμπραξη της Φιλαρμονικής του Δήμου Ελασσόνας και της Φιλαρμονικής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, σήμερα το βράδυ, στον Βελβεντό Κοζάνης, όπου πραγματοποιούν συναυλία – αφιέρωμα στον Μανώλη Χιώτη.

Την ενορχήστρωση έχει ο Δημήτρης Τσιαβές, ενώ διευθύνουν οι αρχιμουσικοί Γιώργος Μηνάς(της Φιλαρμονικής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας) και Δημήτρης Τσιαβές(της Φιλαρμονικής του Δήμου Ελασσόνας). Σολίστ θα είναι στο μπουζούκι ο Βαγγέλης Τσιαπλές, ενώ θα τραγουδήσουν οι ερμηνευτές Μανώλης Χατζημανώλης και Ευλαμπία Ντούλα. Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι ο Μορφωτικός Όμιλος Βελβεντού. Κάποιες από τις επιτυχίες που θα ακουστούν στη συναυλία του Βελβεντού: «Περασμένες μου αγάπες», «δεν θέλω πια να ξαναρθείς», «θα μου βάλεις την κουλούρα», «πάρε με στο τηλέφωνο», «πάρε το δάκρυ μου», «Θεσσαλονίκη μου», «ηλιοβασιλέματα», γεια σου Γιάννη», «πασατέμπος», «απότομα», «θλίψη», «μη μου ζαλίζεις το μυαλό», «λαός και Κολωνάκι», «Εσύ είσαι η αιτία», «μοιάζεις και συ σαν θάλασσα», «αφού το θες», «η σκούνα», «ας μη ξημερώσει», «το τελευταίο ποτηράκι».

Η ξεχωριστή βραδιά με τις μουσικές του μεγάλου συνθέτη της λαϊκής μουσικής Μανώλη Χιώτη και την κοινή εμφάνιση των δύο καταξιωμένων Φιλαρμονικών του Νομού Λάρισας θα φιλοξενηθεί στο Άλσος Βελβεντού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass