Συναυλία στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2016 12:22


Άρχισε να εφαρμόζεται με επιτυχία το πρόγραμμα «Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΠΟΙΗΣΗ και ΜΟΥΣΙΚΗ». Πρόκειται για 50 συναυλίες έντεχνης Λαϊκής Μουσικής.
 Το μουσικό σχήμα των Σπύρου Καβαλιεράτου, Βαγγέλη Τσιαπλέ, Μαριάννας Ζάχου και Αλεξάνδρου Τσιωνά θα παρουσιάσει διάφορα προγράμματα Έντεχνης Λαϊκής Μουσικής.


Στόχος των προγραμμάτων αυτών, όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Νεολαίας Αλέξης Μπατζανούλης «είναι να γνωρίσουν, οι συμπολίτες μας τα σπουδαιότερα έργα των Νεοελλήνων συνθετών  και ποιητών μας. Είναι ένα μάθημα ουσιαστικής παιδείας με έργα που σημάδεψαν την ιστορία και τον πολιτισμό μας. Σ΄ αυτά τα έργα αναγνωρίζουμε το πραγματικό μας πρόσωπο ως Έλληνες, αποκτούμε συνείδηση και ταυτότητα. Μέσα από τον καθαρό ήχο της μουσικής του Θεοδωράκη, του Χατζηδάκι, του Μαρκόπουλου και των άλλων σύνθετων αναβαπτιζόμαστε. Μέσα από την ποίηση των Γιώργου Σεφέρη, Οδυσσέα Ελύτη και Γιάννη Ρίτσου και άλλων νεοελλήνων ποιητών γνωρίζουμε τη νεοελληνική πραγματικότητα και πλουτίζουμε τη ζωή μας». Αύριο Τετάρτη στις 8.30 μμ στην Κεντρική Πλατεία θα πραγματοποιηθεί Συναυλία με Έντεχνη Λαϊκή Μουσική και το συγκεκριμένο μουσικό σχήμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass