ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΣΤΑΜΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το λαϊκό τραγούδι σε πρώτο πλάνο

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2016 11:17

O δίσκος του τραγουδοποιού Στάθη Σταμελόπουλου «Η ζωή μου κύκλους κάνει» παρουσιάστηκε χθες βράδυ στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο Λάρισας, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που ετοίμασε το Πνευματικό Εργαστήρι Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας ν. Λάρισας

σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και Νεολαίας . Στη χθεσινή εκδήλωση παρουσιάστηκε η δουλειά του καλλιτέχνη που είναι και μέλος του Πνευματικού Εργαστηρίου και σε σύντομο χαιρετισμό του ο δρ. φιλολογίας κ. Γιάννης Ζαρογιάννης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βιώνει σήμερα το λαϊκό τραγούδι ενώ σκιαγράφησε και το προφίλ του Στάθη Σταμελόπουλου, χαρακτηρίζοντας τον αξιόλογο δημιουργό με σημαντικά τραγούδια ερωτικού, πολιτικού και κοινωνικού περιεχομένου. Για τον καλλιτέχνη μίλησε και η μουσικός κ. Ελευθερία Χρυσού. Στη διάρκεια της εκδήλωσης ακούστηκαν τραγούδια από το δίσκο αλλά και ανέκδοτα πάνω σε στίχους του τραγουδοποιού, καθώς και άλλων στιχουργών. Την ορχήστρα αποτελούσαν οι: Αν. Αγραφιώτη(τραγούδι), Γιώργος Αποστολόπουλος(τραγούδι) Ζαχ. Καραμπάσης(τραγούδι), Μ. Ντάλλας(ακορντεόν), Αχ. Μοχλούλης(πλήκτρα), Θ. Παπαρίζος (μπουζούκι), Σ. Σαμουρέλης(κιθάρα, τραγούδι), Στ. Σταμελόπουλος(μπαγλαμά, τραγούδι), Κ. Τασόκας (τραγούδι) και Στ. Τζιώκα (τραγούδι). Το πρόγραμμα συντόνιζε η φιλόλογος-συγγραφέας κ. Βασιλική Μάνδαλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass