Λευκά Χριστούγεννα στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2016 12:02

 

Στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων   , το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του δήμου Λαρισαίων , τα φετινά Χριστούγεννα οργανώνουν για τα παιδιά της πόλης την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου , στις 6.30 το απόγευμα την δράση «Λευκά Χριστούγεννα στο Γαλλικό Ινστιτούτο».

Πρόκειται για μια χριστουγεννιάτικη γιορτή με το εργαστήρι αφήγησης και εικαστικών κατασκευών " Jardin des Enfants" που θα στηθεί στον πεζόδρομο μπροστά από το Γαλλικό Ινστιτούτο. Διαβάζοντας το βιβλίο «Ενα δέντρο μια φορά» -Emilie Vast /εκδόσεις Κόκκινο οι συμμετέχοντες θα ταξιδέψουν μαζί με τον Μούκ στη μακρινή Λαπωνία την χώρα του Αι-Βασίλη και με νήματα θα φτιάξουν χριστουγεννιάτικες μπάλες στολίζοντας το δέντρο και γιορτάζοντας τα πιο λευκά Χριστούγεννα. Εμψυχώτρια η κ. Χάιδω Πανταζή - βιβλιοθηκονόμος , Υπεύθυνη Δ. Β. Ραψάνης  του Δήμου Τεμπών . Πηγές για το υλικό των εργαστηρίων: Εργαστήρια Καλοκαιρινής εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος(2016) και www.bookbook.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass