ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ρεσιτάλ πιάνου στο Λίντο

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2016 8:00

Μία νέα δράση ξεκινά στην πόλη της Λάρισας με άξονα το πιάνο. Το Piano Plus Festival ανοίγει ακόμη ένα μονοπάτι με σκοπό την υποστήριξη και προβολή του έργου νέων ταλαντούχων μουσικών από ολόκληρη την Ελλάδα.

Με τη συνεργασία του Λίντο Οργανισμού και την καλλιτεχνική υποστήριξη της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών του Ιονίου Πανεπιστημίου, δύο συναυλίες πιάνου από σημαντικότατους καλλιτέχνες της νέας γενιάς θα γίνουν πραγματικότητα στην πόλη της Λάρισας. Σήμερα στις 8μ.μ. το κοινό θα απολαύσει ένα μαγευτικό ρεσιτάλ από τον καταξιωμένο Έλληνα πιανίστα και καθηγητή του Ιονίου Πανεπιστημίου, Λάμπη Βασιλειάδη και αύριο στις 8μ.μ. θα παρακολουθήσει ένα μοναδικό ρεσιτάλ από τέσσερις νέους πιανίστες• τον Νίκο Λαβασά, μεταπτυχιακό φοιτητή της κατεύθυνσης πιάνου στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, την Ιωάννα Νίκου και την Άννα Αλβίζου, και οι δύο φοιτήτριες του Ιονίου και ταλαντούχες καλλιτέχνιδες από τη Λάρισα και τέλος τον Ανδρέα Ξενόπουλο, διδάκτορα του Πανεπιστημίου της Νεμπράσκα των Η.Π.Α. και πρόεδρο του Piano Plus Festival.

Πληροφορίες- κρατήσεις: 2410 -532693 & info@linto.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass