ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ

Κοντσέρτο για βιολιά

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2016 8:00

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δ. Λαρισαίων και το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας συνδιοργανώνουν χριστουγεννιάτικες συναυλίες σήμερα Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και αύριο Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 11:30 το πρωί στο θέατρο ΟΥΗΛ.

Στην αποψινή συναυλία θα αποδοθεί το κοντσέρτο σε ρε ελάσσονα για 2 βιολιά BWV 1043 του J.S.Bach. H σύνθεση του κοντσέρτου έγινε στην ευτυχισμένη περίοδο κατά την οποία ο Bach ζούσε στο Κάιτεν (1717-1723) γράφοντας μεταξύ άλλων και τα περίφημα «Βραδεμβούργια Κοντσέρτα». Παρά το γεγονός ότι αρκετά έργα του γνωστού συνθέτη εκείνης της περιόδου έχουν χαθεί, το κοντσέρτο για 2 βιολιά το οποίο διακρίνεται από την μπαρόκ φόρμα διασώθηκε από τον γιό του Kαρλ Εμμάνουελ Μπαχ. Το έργο θα αποδώσουν η κ. Ελεάνα Βλιτσάκη και η κ. Χριστίνα Τσίγκα.

Στη συνέχεια η ορχήστρα “Solartium” θα αποδώσει χριστουγεννιάτικα κάλαντα από όλο τον κόσμο. Την καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση έχει ο μαέστρος Νίκος Στ. Ευθυμιάδης. H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass