ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΙΑΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΝΩ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ξεκίνησε το Φεστιβάλ Open Nights

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2017 12:00

Μια ιδέα με εικόνα και ήχο εγκαινιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής 6 Ιανουαρίου στον ισόγειο χώρο του Δημοτικού θεάτρου ΟΥΗΛ.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων παρουσιάστηκαν από την ομάδα OFF ART με τους: Ελένη Καφφέ (χορός), Μενέλαο Τζαφέτα (hang drum) και Θεοδώρα Αραμπατζή (χορός). Πρόκειται για μια εικαστική έκθεση, που αναδεικνύει την τοπική καλλιτεχνική δυναμική, η οποία συνομιλεί με καλλιτέχνες άλλων πόλεων και άλλων χωρών! Αποτελεί ταυτόχρονα το πλαίσιο για τις πολύπλευρες δράσεις του Φεστιβάλ Open Nights και θα διαρκέσει έως και τις 29 Ιανουαρίου. Το 2ο Open Nights έχει ως θέμα την τροφή, είτε αυτή είναι πνευματική, είτε ανάγκη του σώματος να ανταπεξέλθει στο δεδομένο της ζωής, τον τίτλο (Σ)τροφή, και προσεγγίζεται σε διαφορετικά πεδία, όπως στη λογοτεχνία, την ποίηση, τις παραστατικές τέχνες, τον κινηματογράφο και βεβαίως στα εικαστικά έργα - εγκαταστάσεις. Η καλλιτεχνική διεύθυνση του φεστιβάλ είναι της χορογράφου Ρούλας Καραφέρη. Η έκθεση θα είναι ανοικτή στο κοινό: από Δευτέρα έως και Σάββατο 6:30- 9:30 το βράδυ και Κυριακή 10:30 το πρωί έως 2:30 το μεσημέρι με ελεύθερη είσοδο. Παραστάσεις: Παρασκευές και Σάββατα στις 9:15 το βράδυ, με είσοδο 5 ευρώ Προβολές –διαλέξεις –ποίηση- λογοτεχνία- performances: Πέμπτες ή και Κυριακές στις 8μ.μ. με ελεύθερη είσοδο. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για τα σεμινάρια στο offartdance@gmail.com, https://www.facebook.com/OPEN-NIGHTS-events-794855190623740/ και στο τηλ.6983390425. Στην έκθεση παίρνουν μέρος οι εικαστικοί: Zeger Reyers(Χάγη, Ολλανδία), Ingrid Jablonka (Μόναχο, Γερμανία), Βαγγέλης Βλαχοδήμος, Ζωή Ζηπέλα, Χριστίνα Τζιουβάρα, Αντώνης Καρακωνσταντάκης, Έλλη Κυριαζή, Λία Σταμοπούλου (Αθήνα), Νίκος Κωνσταντόγλου, Βαγγέλης Αντωνόπουλος και οι αρχιτέκτονες: Άννα Αραμπατζή, Ανδρέας Νικολόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass