ΣΤΙΣ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΥΛΟΥ

Με τα φτερά της ψυχής

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2017 8:45

«Με τα φτερά της ψυχής» είναι ο τίτλος του νέου μυθιστορήματος της Μπέττυς Μαγρίζου, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Αρισταρέτη.

Με το μυθιστόρημα αυτό, η συγγραφέας μπαίνει στα μονοπάτια του αστυνομικού θρίλερ χωρίς βέβαια να ξεφεύγει από τα γνωστά μονοπάτια του κοινωνικού μυθιστορήματος, που τόσο καλά χειρίζεται, αφού το βιβλίο αγγίζει πολλά καυτά και ευαίσθητα θέματα. Ηρωίδα του ένα 15χρονο κορίτσι με όνειρα , καθηλωμένο όμως από δυσκολίες στην κίνηση. Αυτό όμως δεν την εμποδίζει να ανοίγει ορίζοντες, να βρίσκει λύσεις για να αποδράσει από την καθημερινότητα. Στην πλοκή μπλέκονται πρόσωπα και καταστάσεις από το ιστορικό παρελθόν της Ελλάδας και της οικογένειας για να καταλήξουν στο σήμερα. Είναι ένας θρίαμβος για την ανθρώπινη θέληση, που σίγουρα θα μας εμπνεύσει να βλέπουμε με άλλη ματιά τους ανθρώπους που δεν έχουν φτερά στα πόδια αλλά τα έχουν στην ψυχή τους. Το βιβλίο, η έκδοση του οποίου συμπίπτει με τα 20 χρόνια της συγγραφέως στον χώρο της λογοτεχνίας θα παρουσιάσουν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και οι Εκδόσεις Αρισταρέτη την Τρίτη 17 Ιανουαρίου στις 7μ.μ. στο θέατρο Μύλου. Ομιλητές είναι οι: Βαγγέλης Κολώνας (συγγραφέας, σκηνοθέτης), Μαίρη Χατζητάκη (διευθύντρια Κέντρου Αιμοδοσίας Γ.Ν.Λ), Ζωή Δεληζώνα (φιλόλογο, διευθύντρια 5ου Γυμνασίου Λάρισας), Δημήτρης Σταυρακάκης (εκδότης), ενώ την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Πάνος Σάπκας. Στην δραματοποίηση του κειμένου η ηθοποιός Μαρία Αδάμου, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Κολώνα και στον συντονισμό η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Καρυδάκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass