ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ

«Τα φτερά της ψυχής»

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2017 8:29

Τα είκοσι χρόνια στον χώρο της γραφής θα γιορτάσει μαζί με την παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο «Με τα φτερά της ψυχής» από τις εκδόσεις Αρισταρέτη, η Μπέττυ Μαγρίζου, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 στις 7 το απόγευμα στο θέατρο του Μύλου.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια η συγγραφέας έχει ασχοληθεί με όλα τα είδη της λογοτεχνικής γραφής. Μυθιστόρημα , διήγημα, θεατρικό έργο, θεατρικό αναλόγιο, παραμύθι για μεγάλα παιδιά, παραμύθι για μικρά παιδιά, παιδικό θέατρο, έμμετρο παραμύθι. Με το μυθιστόρημα της με «Τα φτερά της ψυχής» η συγγραφέας απευθύνεται κυρίως στους έφηβους και όχι μόνο, δημιουργώντας ένα μυθιστόρημα όπου κυριαρχεί η περιπέτεια και φυσικά τα πολλά μηνύματα. Αγγίζοντας με ιδιαίτερη ευαισθησία το θέμα των ατόμων με ειδικές ανάγκες φέρνει τον αναγνώστη μπροστά στην δύσκολη καθημερινότητα των ατόμων αυτών και τον κάνει κοινωνό των προβλημάτων τους και των ονείρων τους. Η ατμόσφαιρα του βιβλίου, που αρχίζει με μια απαγωγή, φωτίζει κομμάτια της σύγχρονης ιστορίας του τόπου μας, που τα αποτυπώματα της δεν έχουν σβήσει ακόμα. Είναι ένα βιβλίο τρυφερό, νεανικό και βαθειά ανθρώπινο.

Οι Βαγγέλης Κολώνας (συγγραφέας, σκηνοθέτης), Μαίρη Χατζητάκη (διευθύντρια αιμοδοσίας) και η Ζωή Δεληζώνα (διευθύντρια του 15ου Γυμνασίου) θα μιλήσουν ο καθένας από την δική του οπτική για το βιβλίο, ενώ την εκδήλωση θα κλείσει ένα απόσπασμα του βιβλίου δραματοποιημένο από τη συγγραφέα και με τη βοήθεια της Λαρισαίας ηθοποιού Μαρίας Αδάμου, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Κολώνα και με την υποστήριξη των τεχνικών του Θεσσαλικού θεάτρου . Την εκδήλωση, που θα χαιρετίσει ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Πάνος Σάπκας , θα συντονίσει η Κωσταντίνα Καρυδάκη.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass