Εργαστήριο Αφήγησης στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2017 12:54

 

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας σε συνεργασία με την Δημοτική βιβλιοθήκη Ραψάνης , συνεχίζει  το ξεχωριστό εργαστήριο αφήγησης με βάση τα γαλλικά παιδικά βιβλία , που έχουν μεταφραστεί και κυκλοφορήσει στη Ελλάδα. «Le Jardin des enfants» , ο κήπος των παιδιών.

Το εργαστήρι θα γίνει την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου  και ώρα 6-6:45 μ.μ. στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας(Κούμα 28)  με το βιβλίο "Μεγάπολις "της Dieudonne Clea των εκδόσεων «Κόκκινο». Η Μεγάπολις είναι ο ιδανικός τουριστικός προορισμός εδώ και αιώνες  . Οι άνθρωποι ταξιδεύουν από πολύ μακριά για να την επισκεφθούν. Μία μέρα , μάλιστα, έφτασε εκεί ένας επισκέπτης από άλλον γαλαξία .Με αφορμή το βιβλίο ,τα παιδιά θα δημιουργήσουν ένα χάρτη, με μία πόλη φανταστική που μόνο τα παιδιά μπορούν να σχεδιάσουν  !  Η δράση είναι δωρεάν.  Απευθύνεται σε  παιδιά ηλικίας 5-10 ετών. Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο 2410287508

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass