«Blackout» στο «Θέατρο Τεχνών»

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2017 11:40


Μετά την επιτυχία των παραστάσεων στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, η θεατρική σκηνή «Ονείρων Θαύματα» ετοιμάζεται να προκαλέσει «Blackout»  και στο «ΘέατροΤεχνών». Οι παραστάσεις ξεκινούν σήμερα και θα δίνονται κάθε βράδυ στις 9 μέχρι και τις  12 Φεβρουαρίου.


   Πρόκειται για μια παρωδία έργων της Αγκάθα Κρίστι, με την υπογραφή του ΤζακΣάρκεϋ,όπου ένας επιθεωρητής της Αστυνομίας, προσπαθεί να επιλύσει τους δυο φόνους που συνέβησαν στο σπίτι του Λόρδου Κλάιβ και της Λαίδης Μόνικα. Κι εκεί αρχίζουν όλα. Δολοφονικές άγνωστες γυναίκες έρχονται απ’ το πουθενά, εκβιάστριες αλωνίζουν τον χώρο, playboys προσπαθούν να επωφεληθούν απ’ την κατάσταση, υπηρέτριες τρέχουν πανικόβλητες, σχεδιάστριες ρούχων ιντριγκάρουν και γενικά ένα μπάχαλο συμβαίνει μέχρι τη στιγμή που αποφασίζει ν’ αναλάβει δράση η βοηθός του επιθεωρητή. Όμως... το κίνητρο; οι φόνοι; η κλοπή; τα πτώματα; η άγνωστη; η μέθη; τα ερωτηματικά; Κυρίες και κύριοι καλώς ήλθατε στην παράσταση μας. Καλώς ήλθατε στην αστυνομική κωμωδία: «BlackOut!»
Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Βούζα, ενώ στη παράσταση συμμετέχουν οι: Κώστας Πελεκάνος, Ντέπυ Τσιρακοπούλου, Βίκυ Κουκουλιάφκα, Κατερίνα Γεωργαντά, Βίκυ Ντόνα, Γιώργος Καρακώστας, Ελένη Κατσιμπέρη, Σόνια Κωστούλα, Τζούλια Μπέρτολη,Γουϊνόνα Δημητρίου, Κατερίνα Σολωμού, Χρήστος Τσάκος, Θάνος Μαγιάκος, Σταυρούλα Σδράνη, Δάφνη Δεληγιάννη. Θα εφαρμοστεί διπλή διανομή ρόλων. Οι φωτογραφίες είναι του Φώτη Νατσιούλη, τα σκηνικά είναι του Θοδωρή Ματούλα και η επιμέλεια κουστουμιών είναι της Κατερίνας Γεωργαντά. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972-700971.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass