ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

«Ο κύριος Τιμόθεος και το χαμένο πετράδι της γνώσης»

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2017 10:54

Μία επί πλέον απογευματινή, παράσταση στις 6 το απόγευμα πέραν της προγραμματισμένης πρεμιέρας, για τις 12 το μεσημέρι, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στο «Θέατρο του Μύλου», θα δώσει για το κοινό η «Παιδική Σκηνή» του «Θεσσαλικού Θεάτρου», λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του κοινού για κρατήσεις θέσεων, για το έργο για παιδιά του Στέφανου Κοσμίδη: «Ο κύριος Τιμόθεος και το χαμένο πετράδι της γνώσης».

Η εν λόγω παράσταση, ανεβαίνει στο πλαίσιο, της φετινής Χειμερινής Θεατρικής περιόδου – 2017. Η σκηνοθεσία είναι του Λαρισαίου ηθοποιού, Αλέξανδρου Μπαλαμώτη.

Στη συνέχεια, την παράσταση θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν, με οργανωμένες Σχολικές παραστάσεις, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων, που είναι άλλωστε και ένας από τους στόχους του «Θεσσαλικού Θεάτρου».

Οι οργανωμένες παραστάσεις για τα σχολεία, θα αρχίσουν από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και θα μπορούν να δίνονται όπως πάντα πρωινές ώρες, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, με τιμή εισιτηρίου για κάθε μαθητή 4 ευρώ, και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 22 Μαρτίου 2017.

Συγγραφέας: Στέφανος Κοσμίδης, Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Μπαλαμώτης, Σκηνικά: Γιάννης Κατρανίτσας, Κοστούμια: Ελένη Στρούλια, Μουσική: Χρήστος Κτιστάκης, Χορογραφία: Αγγελική Σαρηόγλου, Φωτισμοί: Μάκης Παπατριανταφύλλου, Μουσική παραγωγή και «Saund designer»: Ευριπίδης Μπέκος. Παίζουν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί: Έλενα Γκατζά, Νίκος Ζαρκογιάννης, Χρήστος Κορδέλας, Ανδρομάχη Μακρίδου, Δημήτρης Όντος, Αλίκη Τσάκου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass