Η αρχή έγινε έπεται και συνέχεια…

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2017 13:37

Αξιόλογη προσπάθεια και με πολλές προοπτικές, χαρακτήρισε το 1ο Fashion Film Festival που άνοιξε τις πύλες του το βράδυ της Τρίτης, ο γνωστός art director και αγαπημένος πολλών σχεδιαστών μόδας Λάκης Γαβαλάς, χθες το πρωί σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο Γαλλικό Ινστιτούτο.

Ο Λάκης Γαβαλάς, επανέλαβε για ακόμη μια φορά ότι μόδα και σινεμά είναι δύο τέχνες άρρηκτες δεμένες μεταξύ τους. «Με πολλή χαρά αποδέχτηκα τη πρόσκληση όταν μου έγινε. Παρότι το φεστιβάλ αυτό είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται διαπίστωσα ότι πρόκειται για μια σοβαρή προσπάθεια. Επίσης εντυπωσιάστηκα και από την πόλη της Λάρισας, τα μνημεία, τις εκδηλώσεις, τη ζωή. Είχα 25 χρόνια να την επισκεφτώ και ομολογώ ότι η πόλη μέσω τέτοιων διοργανώσεων γράφει μια νέα ιστορία» είπε χαρακτηριστικά. Η πρόεδρος της ομάδας Artfools που διοργανώνει το κινηματογραφικό φεστιβάλ κ. Άντα Σαρτζή επεσήμανε ότι το φεστιβάλ διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και με τη στήριξη της αντιδημαρχίας πολιτισμού και ήδη έχει αποδείξει στα χρόνια που πραγματοποιείται ότι ήρθε για να μείνει. Το  Fashion Film Festival που ανήκει στις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις, όπως σημείωσε, ήταν μια νέα ιδέα που όλα δείχνουν ότι ο κόσμος το αγκάλιασε. Η διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου κ. Χρύσα Βουλγαράκη αλλά και ο σκηνοθέτης Άκυς Μητσιούλης, μίλησαν για μια νέα προσέγγιση της τέχνης της μόδας σε συνάρτηση με τον κινηματογράφο. «Είναι ωραίο να τολμάς νέα πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό που το πρώτο λιθαράκι μπήκε από τα χέρια του Λάκη Γαβαλά και είμαι σίγουρη ότι θα έχει και συνέχεια» πρόσθεσε επίσης η κ. Βουλγαράκη.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FASHION FILM FESTIVAL Το 1ο fashion film festival ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη με το διαγωνιστικό κομμάτι. Δημιουργοί απ΄ όλο τον κόσμο έστειλαν συμμετοχές με θέμα τον κόσμο της μόδας .  Η βράβευση των νικητών θα γίνει στην τελετή λήξης του 9ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Λάρισας την Κυριακή 5 Μαρτίου, στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λαρισας. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ είναι ελεύθερη.  ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass