Η πίτα της παρέας του Μάρκου Βαμβακάρη

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2017 8:38

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χοροεσπερίδα και η κοπή βασιλόπιτας του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας «Η Παρέα του Μάρκου Βαμβακάρη» με πολύ χορό, κέφι και μεράκι.

Τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου διασκέδασε ως τις πρωινές ώρες το λαρισαϊκό μουσικό σχήμα «Νόστος» με ρεμπέτικα, λαϊκά, νησιώτικα και δημοτικά τραγούδια στην υπέροχη αίθουσα του Village Garden. Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο αναπληρωτής δήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων κ. Γιώργος Σούλτης και ο αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ελασσονιτών «Δίκτυο Περραιβία» κ. Θωμάς Αστερίου. Τα έσοδα της λαχειοφόρου θα δοθούν για γεύμα προς τους οικότροφους του Δημοτικού Γηροκομείου Λαρίσης.

Ο μουσικός σύλλογος "Η παρέα του Μάρκου Βαμβακάρη" ιδρύθηκε και αναγνωρίστηκε επίσημα από το Πρωτοδικείο Λαρίσης τον Ιανουάριο του 2010, αποτελώντας τον πρώτο και ως σήμερα μοναδικό σύλλογο φίλων του μεγάλου δημιουργού Μάρκου Βαμβακάρη σε όλη την Ελλάδα. Η ιδέα της ίδρυσης του συλλόγου ευδοκίμησε στο στέκι των μελών, στο καφενείο-ουζερί «Η παρέα» στην περιοχή Νεάπολη της πόλης της Λάρισας, όπου και η έδρα των γραφείων του. Η αγάπη και ο θαυμασμός για τον Μάρκο και τα τραγούδια του, οδήγησε μία παρέα παιδικών φίλων στην ίδρυση του συλλόγου, που αριθμεί πάνω από 260 μέλη από την Ξάνθη ως τη Ρόδο.

Πάγια τακτική του μουσικού συλλόγου «Η παρέα του Μάρκου Βαμβακάρη» είναι τα έσοδα των διαφόρων εκδηλώσεων να προσφέρονται για τη βοήθεια του έργου φιλανθρωπικών και κοινωνικών οργανισμών της Λάρισας όπως η Πανθεσσαλική Ενωση Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, ο Σύλλογος Κεντρικής Ελλάδας Γονέων & Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Ιασώ», το Κρίκκειο Ορφανοτροφείο Θηλέων, ο Σύλλογος Λάρισας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ο σύλλογος βοηθάει υλικά και ηθικά και μεμονωμένες περιπτώσεις συνανθρώπων που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Το Δ.Σ. του συλλόγου αποτελούν ο πρόεδρος Απόστολος Νανούλης, ο αντιπρόεδρος Θοδωρής Βάσσος, ο γραμματέας Γιώργος Γκαντούνας, ο ταμίας Σπύρος Ζήσης και τα μέλη Δημήτρης Μακρής, Βασίλης Πινακάς, Βασίλης Νταλαπάσχας, Κώστας Βράκας, Γιώργος Μαντάλας, Νικόλαος Νανούλης, Αθανάσιος Καφάσης και ο υπεύθυνος πολιτισμού και ΜΜΕ Θωμάς Αστερίου - Μπαγιαντέρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass