ΧΘΕΣ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΘΕΟΦΙΛΟ ΛΑΛΟ ΚΑΙ ΗΛΙΑ ΜΠΕΡΜΠΕΡΗ

Με Καμπανέλλη ξεκίνησε η «Θεατρική Άνοιξη»

* «Το γράμμα μιας άγνωστης» στις 28 και 29 Μαρτίου

Δημοσίευση: 25 Μαρ 2017 18:11

Με Ιάκωβο Καμπανέλλη άνοιξε η αυλαία των παραστάσεων της "Θεατρικής Άνοιξης" χθες το απόγευμα στο Θέατρο του Μύλου.

Η Ομάδα «Εν Θεάτρω» παρουσίασε δύο υπέροχους θεατρικούς μονολόγους του Ιάκωβου Καμπανέλλη χθες με δύο παραστάσεις. Ο Θεόφιλος Λάλος ερμήνευσε τον «Επικήδειο» και ο Ηλίας Μπερμπέρης τον «Πανηγυρικό» αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Η «Θεατρική Άνοιξη» στη Λάρισα θα συνεχιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα. 

Την Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Μαρτίου θα παρουσιαστεί το έργο «Το γράμμα μιας άγνωστης» του Στέφαν Τσβάιχ, σε σκηνοθεσία Άννας Βαγενά και Μαρθήλιας Σβάρνα, με την Κατερίνα Θεοχάρη.
Λίγα λόγια για την παράσταση
“Το Γράμμα μιας άγνωστης” είναι ένα από τα πιο γνωστά κείμενα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, στο οποίο μια νέα γυναίκα αφηγείται, με σπαρακτικό τρόπο, τον απόλυτο έρωτά της για τον συγγραφέα.
Μια έφηβη ερωτεύεται έναν νέο, πετυχημένο συγγραφέα και χτίζει όλη της τη ζωή πάνω στην ύπαρξή του. Τρεις φορές τους φέρνει κοντά η μοίρα και κάθε φορά ο γοητευτικός και επιπόλαιος άντρας τη δέχεται στη ζωή του για λίγο με χαρά και την περιβάλλει με το στιγμιαίο, επιπόλαιο πάθος – χωρίς όμως να τη θυμάται ποτέ την επόμενη φορά. Όταν θα πάρει το γράμμα της θα είναι πια πολύ αργά...
Στην παράσταση ακούγονται συνθέσεις της Ελένης Καραϊνδρου. Οι παραστάσεις και τις δύο ημέρες θα δοθούν στις 9 το βράδυ. Εισιτήρια: 12 ευρώ, μειωμένο 10 ευρώ (φοιτητές, άνεργοι, συνταξιούχοι, πολύτεκνοι, εκπαιδευτικοί).

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass