ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ

Αγγελικές φωνές «πλημμύρισαν» το ΔΩΛ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2017 9:58

Με παιδιά από 8 έως 18 ετών πλημμύρισε το απόγευμα του Σαββάτου το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, σε μια γιορτή της μουσικής, στο 2ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε πέρυσι και στόχος είναι να καταστεί θεσμός, αφού η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου αλλά και το αυξανόμενο ενδιαφέρον για συμμετοχή από χορωδίες από όλη την Ελλάδα, το επιβάλλουν. Το περασμένο Σάββατο 200 περίπου χορωδοί κατέκλυσαν τη σκηνή του Δημοτικού Ωδείου, τραγούδησαν και παρακολούθησαν βιωματικά εργαστήρια (masterclasses). Στο φεστιβάλ συμμετείχαν η Παιδική χορωδία Δ.Ω.Λ. (διεύθυνση Δημήτρης Καρβούνης), η χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μηχανιώνας (διεύθυνση Σάββας Βρεττός), η Παιδική χορωδία του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη (διεύθυνση Ηρακλής Παναγόπουλος), η Παιδική χορωδία "Μελισσάνθη" του Δήμου Αλεξανδρείας (διεύθυνση Ελένη Θεοδωρίδου), “Cantelena” χορωδία Πάτρας (διεύθυνση Ελένη Παπαδοπούλου - Αραβαντινού), η Παιδική χορωδία "musicArte" του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας (διεύθυνση Κωνσταντίνος Μάτης). Το φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με τη συναυλία της γυναικείας χορωδίας “Indonnation”, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρη Κτιστάκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass