ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ «ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ», ΚΔΑΠ, ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Συνεχίζεται η Εβδομάδα Παιδικής Λογοτεχνίας

Δημοσίευση: 06 Απρ 2017 11:12

Πλούσιο και το σημερινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων που εντάσσονται στην εβδομάδα παιδικής λογοτεχνίας που υλοποιεί, ο Δήμος Λαρισαίων και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας της Διεύθυνσης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας, τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας.

Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να προσεγγίσουν τα παιδιά το βιβλίο και την ανάγνωση γενικότερα, να εξοικειωθούν με τη λογοτεχνία ως πηγή ευχαρίστησης, γνώσης και εσωτερικής εμπειρίας, να γνωρίσουν δημιουργούς και να έλθουν σε επαφή με τη διαδικασία και την εμπειρία της λογοτεχνικής δημιουργίας. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για σήμερα Πέμπτη διαμορφώνεται ως εξής:
ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ
9 π.μ.-1 μ.μ.: Παρουσίαση των βιβλίων «Η Ορτανσία φυλάει τα μυστικά», «Μαραλά» και «Ζωγράφισέ μου ένα σπίτι», με τη συγγραφέα Χριστίνα Φραγκεσκάκη . Για μαθητές δημοτικού. Στην αίθουσα εκδηλώσεων.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Σ.ΖΙΑΖΙΑ» -ΧΑΡΑΥΓΗ
10 π.μ.-1 μ.μ.: Παρουσίαση του βιβλίου «Ένα ποντίκι αλλιώτικο από τα άλλα» με τη συγγραφέα Χρυσάνθη Τσιαμπαλή. Για μαθητές Δημοτικού. Στο χώρο της βιβλιοθήκης.
ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
6-7 μ.μ.: Παρουσίαση του βιβλίου «Η Πριγκίπισσα Κουμ Κουάτ και τα κλεμμένα χαμόγελα» με τη συγγραφέα Λίνα Μουσιώνη. Για μαθητές των ΚΔΑΠ. Στο χώρο της βιβλιοθήκης.
ΚΔΑΠ ΚΕΝΤΡΟΥ
6-7 μ.μ.: Παρουσίαση του βιβλίου «Ο σκαντζόχοιρος που ξέχασε να φοβηθεί» με τη συγγραφέα Ιωάννα Γιαννακοπούλου Για μαθητές των ΚΔΑΠ. Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας.
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Πέμπτη 6 Απριλίου
11 π.μ.–12 μ: Παρουσίαση του βιβλίου «Ουπς…ένα ροζ χταπόδι στον Ωκεανό» με τη συγγραφέα Δέσποινα Γκουτζολίκα. 3ος Παιδικός Σταθμός.
11 π.μ.–12 μ: Παρουσίαση του βιβλίου «Το κόκκινο αυγό της Γαβριέλας» με τη συγγραφέα Γιώτα Φώτου. 6ος Παιδικός Σταθμός.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
6.30-7.30 μ.μ.: Αφήγηση και βιωματική προσέγγιση του βιβλίου «Το Σανταλάκι» με τη συγγραφέα Ελένη Αναστασοπούλου. Με τη συμμετοχή των παιδικών σταθμών του Δήμου Λαρισαίων και για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass