ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΕΩΣ ΤΙΣ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

2ο Φεστιβάλ Κιθάρας Λάρισας

Δημοσίευση: 06 Απρ 2017 13:20

Το Κιθαρωδείο σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Κιθάρας στη Λάρισα, στις 7, 8 και 9 Απριλίου 2017.

Κλασική, ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα από ένα υψηλό επίπεδο καλλιτεχνών, συναντιούνται σε συναυλίες, σεμινάρια, διαλέξεις και διαγωνισμούς όλων των ειδών. Ένα τριήμερο με πρωταγωνιστή την κιθάρα για δεύτερη φορά στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, σε μία γιορτή για την προβολή και ανάπτυξή της.Συναυλίες, σεμινάρια και εκθέσεις κιθάρας και χειροποίητων συστημάτων ήχου για ακουστικά όργανα, θα πραγματοποιηθούν στο Θέατρο ΟΥΗΛ και στο χώρο του Γαλλικού Ινστιτούτου. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθούν δύο μεγάλες συναυλίες: την Παρασκευή 7 Απριλίου στο Θέατρο ΟΥΗΛ, ο ερχόμενος από την Σεβίλλη της Ισπανίας Σωκράτης Μαστροδήμος, σε μια βραδιά Flamenco κιθάρας και ο Λαρισαίος κιθαρίστας Θωμάς Αθανασέλος σε ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας. Το Σάββατο 8 Απριλίου, ο καταξιωμένος διεθνούς φήμης κιθαριστής και καθηγητής Θάνος Μήτσαλας σε ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας. Παράλληλα, θα διεξαχθεί και διαγωνισμός κλασικής κιθάρας, στην κατηγορίας έως 18 ετών με Α’ Βραβείο μία χειροποίητη κιθάρα του κατασκευαστή Βασίλη Συγλέτου αξίας 1500 ευρώ. Η έναρξη του φεστιβάλ θα γίνει την Παρασκευή 7 Απριλίου, στις 3 το μεσημέρι στο Γαλλικό Ινστιτούτο και περιλαμβάνει σεμινάρια, από τις 8.30 το βράδυ στο ΟΥΗΛ με μουσικό πρόγραμμα. Τηλ. Επικοινωνίας: 2410-287593 (Κιθαρωδείο -5-9 μ.μ.) Κιν: 6998-727258 e-mail: tom-athan@hotmail.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass