ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Ακέφαλο παραμένει το «Θεσσαλικό»

* Καθυστέρηση λόγω «νομικών διορθώσεων» επικαλείται η δημοτική αρχή

Δημοσίευση: 15 Απρ 2017 22:15

Κενή εξακολουθεί να παραμένει η θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Λάρισας («Θεσσαλικό Θέατρο»), αν και έχει περάσει ένας μήνας από την έγκριση της σχετικής προκήρυξης πρόσληψης για την κάλυψή της από το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ, χωρίς αυτή να έχει δημοσιευθεί ακόμη.

«Γραφειοκρατικές διαδικασίες…» επικαλέστηκε πρόσφατα ερωτηθείς ο δήμαρχος Λαρισαίων, απαντώντας στο θέμα της καθυστέρησης έκδοσης της προκήρυξης, ενώ η πρόεδρος του «Θεσσαλικού Θεάτρου» Λάρισας κ. Βιβή Τσεκούρα εξηγεί ότι η καθυστέρηση οφείλεται σε κάποιες «διορθώσεις νομικών στοιχείων που αυτή περιλαμβάνει».

Η πρόεδρος δηλώνει στην «Ε» πως: «Η προκήρυξη προγραμματίζεται να ανακοινωθεί μετά τις γιορτές του Πάσχα…».

Να σημειωθεί ότι το διοικητικό συμβούλιο του «Θεσσαλικού Θεάτρου» (της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θεσσαλικό Θέατρο) έχει εγκρίνει από τις 14 Μαρτίου 2017, το σύνολο της προκήρυξης που προτάθηκε για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή, η οποία περιλαμβάνει αναλυτικά το αντικείμενο απασχόλησης του καλλιτεχνικού διευθυντή, τα καθήκοντά του, τα προσόντα που πρέπει να έχει (Π.Ε. ή Τ.Ε.) τα ειδικά προσόντα του, όπως να προέρχεται από τον χώρο του Θεάτρου ή να έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με θέματα θεάτρου, να έχει καλλιτεχνικό έργο, να έχει τις ιδιότητες: ηθοποιού ή σκηνοθέτη κ.α., διοικητικές ικανότητες, να είναι Έλληνας πολίτης κ.α. Περιλαμβάνει επίσης τα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσει κάθε ενδιαφερόμενος και γενικά όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται γι’ αυτές τις περιπτώσεις.

Σύμφωνα με όσα ισχύουν, η προκήρυξη θα πρέπει να δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο και να αναρτηθεί στη «Διαύγεια».

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass