ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Κιθάρας

Δημοσίευση: 16 Απρ 2017 18:00

Το μεγαλύτερο κιθαριστικό φεστιβάλ της Ευρώπης, ξεκινά στις 30 Ιουνίου, στη μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα και θα διαρκέσει για έξι μέρες στο Νεοχώρι.

Πρόκειται για το 5ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας, που έχει συνολικά φιλοξενήσει, πάνω από 1.000 κιθαριστές, στα τέσσερα χρόνια ύπαρξης του.

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έξι μέρες, μέχρι τις 5 Ιουλίου και στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται, συναυλίες, σεμινάρια, διαγωνισμοί και διαλέξεις κιθάρας.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, είναι ο Μουσικολόγος - Κιθαριστής Γιάννης Μποκέας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, θα εμφανιστούν 14 κιθαριστικές ορχήστρες και σύνολα (Χίου, Θράκης, Ανατ. Μακεδονίας, Δράμας, Δυτ. Μακεδονίας, Καστοριάς, Bέροιας, ArtGuitaristas, Θεσσαλίας, Βόλου, Καλλιθέας, Νίκαιας, Πειραιά και Πελοποννήσου) που έχουν ενταχθεί στην Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα, υπό τη διεύθυνση του μεγάλου δασκάλου της κιθάρας Βαγγέλη Μπουντούνη και Σολίστ τους διεθνούς φήμης κιθαριστές, Στέλιο Γκόλγκαρη, πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών και Μιχάλη Σουρβίνο, που θα είναι και ο επίσημος προσκεκλημένος του Φεστιβάλ.

Θα διευθύνουν τις κιθαριστικές ορχήστρες, οι καλλιτεχνικοί διευθυντές των ορχηστρών: Γιώργος Αγιάσογλου, Δημήτρης Σβυντρίδης, Αντώνης Μιτζής, Νίκη Ζάκα, Ισιδωρος και Γιούλα Αντωνίου, Πέτρος Ρίστας, Γιώργος Φουντούλης, Γιάννης Μποκέας, Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου.

Συμμετέχουν ακόμη η παγκοσμίου φήμης σολίστ Μάρω Ραζή, ο σπουδαίος δάσκαλος και σολίστ Αντώνης Μυτακίδης, ο Τρικαλινός μετρ του φλαμένκο Σπύρος Τσιώλης, οι πολυβραβευμένοι σολίστ, Γιώργος Γκόλγκαρης, Ηλίας Διαμαντάκης, Κατερίνα Καρυώτη, Δημήτρης Μπάρδας, Χριστόδουλος Μπενετάτος και οι νεαροί βραβευμένοι σολίστ του περσινού 4ου Φεστιβάλ Καρδίτσας, Δημήτρης Ρετίκας και Κυριακή Μάινα.

Ελεύθερη είσοδος για το κοινό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass