ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΟ ΔΩΛ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ

Ενθουσιασμός και χειροκροτήματα στους Γάμους του Φίγκαρο

Δημοσίευση: 23 Απρ 2017 13:44
Τα στιγμιότυπα είναι από τις τελικές πρόβες της όπερας «Οι Γάμοι του Φίγκαρο» Τα στιγμιότυπα είναι από τις τελικές πρόβες της όπερας «Οι Γάμοι του Φίγκαρο»

«Σείστηκε» το Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας από το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού που παρακολούθησε την όπερα «Οι Γάμοι του Φίγκαρο». Κέφι, μπρίο, ενθουσιασμός, συγκλονιστικές ερμηνείες, μουσική δεξιοτεχνία, όλα «παντρεμένα» ιδανικά, σε μια λυρική παράσταση που θα μείνει αξέχαστη.

Η Συμφωνική Ορχήστρα της πόλης, για ακόμη μια φορά, απέδειξε ότι παρά τις δυσκολίες των καιρών και την έλλειψη υποδομών, αυτό που μετρά είναι το έμψυχο δυναμικό.

Δέκα Λαρισαίοι λυρικοί τραγουδιστές που διαγράφουν λαμπρή καριέρα, ένωσαν τις δυνάμεις τους και πρόσφεραν στο λαρισαϊκό κοινό μια μαγευτική βραδιά. Επί τρεις ώρες το φιλόμουσο κοινό της Λάρισας, παρακολουθούσε τη Μυρτώ Παπαθανασίου, τη Μυρσίνη Μαργαρίτη, τη Δώρα Μπάκα, τον Μάριο Σαραντίδη, τον Αρκάδιο Ρακόπουλο, την Κατερίνα Οικονόμου, τον Γιάννη Κουκουτάρα, τον Αστέριο Τσέτσιλα, τη Δέσποινα Πούρικα και τον Απόλλωνα Δέλλιο, σε μια παράσταση που προσέφερε απλόχερα το γέλιο και τη συγκίνηση. Όλοι τους ήσαν υπέροχοι. Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς. Τους ερμηνευτές-ηθοποιούς; Τη συμφωνική ορχήστρα που υπό τις οδηγίες του Χρήστου Κτιστάκη απογείωσε το έργο; Τις χορωδίες που ήταν μαγευτικές; Όλα προσεγμένα και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Ο κόσμος που είχε φροντίσει εγκαίρως να προμηθευτεί το «μαγικό χαρτάκι» της εισόδου, κατέκλυσε το Δημοτικό Ωδείο τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη της παράστασης ενώ στον χώρο βρέθηκαν και αρκετοί που ήλπιζαν έστω και την τελευταία στιγμή να βρουν θέση από κάποια ακύρωση.

Στη πρεμιέρα βρέθηκαν χθες και ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Τάχος, ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Πάνος Σάπκας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο διευθυντής του ΔΩΛ κ. Απόστολος Αλεξίου, ο διευθύνων σύμβουλος της «Ε» κ. Γιώργος Μιχαλόπουλος και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και φορέων της πόλης.

Δυστυχώς, θα δοθούν μόνο άλλες δύο παραστάσεις με το αριστουργηματικό έργο του Μότσαρτ στις 25 και 27 Απριλίου, για τις οποίες τα εισιτήρια έχουν επίσης εξαντληθεί.

ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass