ΣΤΙΣ 11 ΚΑΙ 12 ΜΑΪΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

«Ανύπαρκτοι Φίλοι» στο Θέατρο του Μύλου

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2017 9:55

Αλλαγές ανακοινώθηκαν στο πρόγραμμα των παραστάσεων που θα φιλοξενηθούν στο Θέατρο του Μύλου τον Μάϊο. Συγκεκριμένα, η προγραμματισμένη για τις 9 και 10 Μαϊου, παράσταση με το έργο «Η αναγνώριση», με τη Γιώτα Φέστα, αναβάλλεται για αργότερα, για τεχνικούς λόγους.

Το «Θέατρο Αλκμήνη», θα παρουσιάσει την εξαιρετική κωμωδία: «Ανύπαρκτοι Φίλοι» την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Μαΐου.

Οι ανύπαρκτοι φίλοι είναι παντού και πάντα. Η καινούρια «φίλη» της παρέας, Μαρία Γεωργιάδου, φοράει το προσωπείο των υψηλών καρατίων της και πασχίζει να απολαύσει τη ρουτίνα μιας ψεύτικης καθημερινότητας, η οποία περιλαμβάνει από έναν αόρατο σύντροφο μέχρι μία φαινομενικά ευτυχισμένη φίλη αποφασισμένη να μην εκπέσει σε μια ζωή δίχως ψηλοτάκουνα. Ο χρόνος έχει πάρει στο πέρασμά του κάθε αίσθηση αυθορμητισμού και αγνών συναισθημάτων από όλους τους ήρωες της διπλανής πόρτας, αντικαθιστώντας τα με φοβίες, ψυχαναγκασμούς και γλοιώδη προσωπεία. Σ’ αυτό το έργο, ο ευφυής Βρετανός θεατρικός συγγραφέας Alan Ayckbourn, βγάζει την γλώσσα στη σοβαροφάνεια, την μιζέρια και το θολό τοπίο των διαπροσωπικών σχέσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass