ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

«Παπούτσια με φτερά» στη Λάρισα

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2017 11:15

Τρεις σημαντικές συγγραφείς της σύγχρονης λογοτεχνίας οι κ. κ.  Ελένη Πριοβόλου, Σοφία Μαντουβάλου  και Μαρία Παπαγιάννη θα βρεθούν στην πόλη μας την Τρίτη 16 Μαΐου 2017 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Θέατρο του Μύλου, για να συμπράξουν σε μια ενδιαφέρουσα για το βιβλιόφιλο κοινό της πόλης παρουσίαση του καινούριου βιβλίου της Μ. Παπαγιάννη «ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΦΤΕΡΑ», ενός βιβλίου που κλείνει μέσα του έναν κόσμο ανοιχτόκαρδο, γενναιόδωρο, έναν κόσμο που επιτρέπει να χωρέσουν εντός του όλοι όσοι ακόμη μπορούν να ονειρεύονται.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια Ν. Μπακογιάννη, οι Εκδόσεις Πατάκη και το Βιβλιοπωλείο Παιδεία  και συντονίζει ο δημοσιογράφος κ. Άρης Ψύχας. Αποσπάσματα του βιβλίου θα παρουσιάσουν οι εκπαιδευτικοί  Χρίστος Δαλαμάγκας και Μαριάννα Σταυροπούλου σε συνεργασία με τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης των Εκπαιδευτηρίων.

Ένα βιβλίο για την ποίηση, για τα μικρά θαύματα και τους μεγάλους αγώνες, για το κυνήγι της χώρας της Ουτοπίας, ένα βιβλίο δηλαδή με κανονικούς ανθρώπους που ονειρεύονται και διαψεύδονται. Η μικρή Ρόζα μεγαλώνει με τον πατέρα της που είναι ψαράς αλλά γράφει στα κρυφά ποιήματα.  Κάποια στιγμή κυνηγημένη από κακές σκέψεις θα ακολουθήσει τον Γκαμπίτο, τον γάτο με το ένα μάτι στην Πολιτεία του Βυθού που ετοιμάζεται για πόλεμο για τον πιο κουφό λόγο που μπορεί να φανταστεί κανείς. Για τις γλώσσες που χάνονται. Ποτέ ως τότε η Ρόζα δεν είχε σκεφτεί ότι και οι γλώσσες πεθαίνουν και μαζί τους πεθαίνουν τα παραμύθια, τα τραγούδια, τα όνειρα. Τώρα πρέπει να αποφασίσει αν θα τολμήσει να υψώσει το ανάστημά της και να δώσει κι αυτή τη δική της μάχη στις γειτονιές του κόσμου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass