ΘΕΡΜΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Μουσική Άνοιξη στο ΔΩΛ

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2017 13:00

Μουσική άνοιξη χθες το βράδυ στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Το 24ο Χορωδιακό Φεστιβάλ συνδιοργάνωσαν ο Μουσικός Σύλλογος Λαρίσης και ο Δήμος Λαρισαίων.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν τέσσερις χορωδίες, η διοργανώτρια Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λαρίσης, ο Μουσικός Σύλλογος Τυρνάβου, η χορωδία της Λέσχης Φιλομούσων Λάρισας, και η μικτή χορωδία Rodina, από την αδελφοποιημένη -με τη Λάρισα- πόλη Stara Zagora της Βουλγαρίας.

Το ρεπερτόριο της ανδρικής Χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου για το 24ο Χορωδιακό Φεστιβάλ ετοίμασε ο μαέστρος Χρήστος Κτιστάκης, που από το 1996 διευθύνει τη χορωδία. Η Χορωδία παρουσίασε πέντε τραγούδια, τα οποία παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο φιλόμουσο κοινό της πόλης, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται το «The sound of silence» των Simon & Garfunkel, το «Unforgetable» του Irving Gordon και ο ανυπέρβλητος ύμνος «Amazing grace» του John Newton.

Τη Χορωδία διεύθυνε η κ. Μάγδα Αλεξανδρή – Δημόκα, η οποία, για το 24ο Φεστιβάλ ετοίμασε έναν ύμνο του Dobri Hristov και τέσσερα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass