ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ

Ταξίδι μέσα από τα χρώματα και τη φαντασία

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2017 22:25

Η έκθεση παιδικής – εφηβικής ζωγραφικής και κεραμικής του Ελεύθερου Εργαστηρίου Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα εγκαινιάστηκε χθες το απόγευμα στο αίθριο της Πινακοθήκης.

Πρόκειται για την καθιερωμένη ετήσια έκθεση των μικρών μαθητών του εργαστηρίου και φέτος φέρει τον τίτλο «Το ταξίδι των χρωμάτων». Περιλαμβάνει περί τα τριακόσια ατομικά έργα ζωγραφικής. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν εφηβικά σχέδια με μολύβι και κάρβουνο, παιδικές ζωγραφιές με χρώμα και έργα κεραμικής διακοσμημένα με τη φαντασία των παιδιών. Το Ελεύθερο Εργαστήρι, πιστό στην παράδοσή του, οργανώνει εκθέσεις με σημείο αναφοράς την πρωτοτυπία, τεκμηριώνοντας τη θέση του που θέλει το κάθε παιδί εικαστικά ανεπανάληπτο.

Αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών στέκονται πάντα οι δάσκαλοι του Εργαστηρίου με την πολύχρονη εμπειρία τους. Φέτος συμμετέχουν: Αναστασοπούλου Ελένη, Βάνης Νίκος, Γιαλαμά Νατάσα, Γκουντουβά Μαριάννα, Ζηπέλα Ζωή, Καλαμάρας Γιώργος, Καψάλη Αντιγόνη, Λάσκαρης Χρήστος, Μπέης Γιάννης.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε και η απονομή των βεβαιώσεων σπουδών στους μαθητές που έχουν συμπληρώσει μία από τις βαθμίδες σπουδών του Ελεύθερου Εργαστηρίου.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass