ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ Α ΚΥΚΛΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ

Αποχαιρετιστήρια γιορτή στη Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2017 15:05

Με μια μικρή γιορτή, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης που στεγάζεται στο παράρτημα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λάρισας, στο Πνευματικό Κέντρο, «Σ. Ζιαζιά» στη Χαραυγή, ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των συναντήσεών της που διήρκεσαν από τον Οκτώβρη του 2016 έως το Μάιο 2017.

Τα παιδιά έπαιξαν φιλαναγνωστικά παιχνίδια βασισμένα στα βιβλία που διάβασαν στις προηγούμενες δεκατέσσερις συναντήσεις τους, έφαγαν γλυκάκια και τους απονεμήθηκαν αναμνηστικά συμμετοχής. Στην γιορτή παρευρέθηκε η Δημοτική Σύμβουλος κ. Δέσποινα Αράπκουλε, εντεταλμένη για τη λειτουργία Βιβλιοθηκών και Λεσχών Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων.

Κατά την διάρκεια αυτών των μηνών πραγματοποιήθηκαν 15 συναντήσεις στις οποίες συμμετείχαν 25 παιδιά ηλικίας 7 έως 11 ετών, χωρισμένα σε δυο τμήματα. Με τη συντονίστρια της Λέσχης, συγγραφέα Χρυσάνθη Τσιαμπαλή, τα παιδιά διάβασαν 26 βιβλία Ελλήνων και ξένων συγγραφέων. Επιπλέον ξεκίνησαν να δανείζονται βιβλία για ανάγνωση στο σπίτι τους, μια συνήθεια που διήρκεσε ως το τέλος των συναντήσεών τους στη Λέσχη. Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 60 δανεισμοί βιβλίων. Επίσης η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης συμμετείχε στο πρόγραμμα της Εθνικής Βιβλιοθήκης «Σημεία Ανάγνωσης» που υλοποιήθηκε από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας. Η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης στο Πνευματικό Κέντρο «Σ. Ζιαζιά» θα ξεκινήσει εκ νέου τις συναντήσεις της τον Οκτώβρη, ενώ από την 1 Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουν οι εγγραφές όσων παιδιών επιθυμούν να συμμετέχουν. Πληροφορίες: Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας, Ρούσβελτ 59, Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, τηλέφωνο: 2410671173

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass