ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 27 ΚΑΙ 28 ΜΑΪΟΥ

Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2017 16:15

Ένα σημαντικό φεστιβάλ, θεσμό στο χώρο της αναπηρίας, διοργανώνει και φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά η Καλλιτεχνική Ομάδα «Δρυάδες εν Πλω» στην Καρδίτσα.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας η 4η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ (με οποιαδήποτε αναπηρία) και Μεικτών Ομάδων, με τη συμμετοχή 20 Ομάδων Χορού από όλη τη χώρα.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) και πραγματοποιείται με τη στήριξη του Ιδρύματος Κωστόπουλου. Οικονομική στήριξη στη διοργάνωση παρέχουν η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, η ΠΕ Καρδίτσας, η ΠΕΔ Θεσσαλίας, ο Δήμος Καρδίτσας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας, η Κασταλία, η εταιρία Perfetto special, αλλά και πλήθος τοπικών επιχειρήσεων και ιδιωτών.

Οι ομάδες, που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, θα παρουσιάσουν το έργο τους στο κοινό της Καρδίτσας και στην πενταμελή καλλιτεχνική επιτροπή που φέτος απαρτίζεται από:

τη Μαρία Αργυρίου, Dr Τμήματος Μουσικών Σπουδών Ιονίου Πανεπιστημίου και Πρόεδρο της ΕΕΜΑΠΕ την Κατερίνα Κούβελου, Μουσικό, Πιανίστα και Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσαςτην Ιωάννα Μαυρογιώργη, MSc in Dance Science, ARAD, FISTD το Θεμιστοκλή Μιχαλάκο, ηθοποιό, γονέα παιδιού ΑμεΑ και το Λάμπρο Σιατήρα, Χοροδιδάσκαλο Παραδοσιακών Χορών, Πρόεδρο ΚΤΕΛ Καρδίτσας

Οι εκδηλώσεις το Σάββατο 27 Μαΐου ξεκινούν στις 5.30 το απόγευμα και την Κυριακή 28 Μαΐου στις 10.30 το πρωί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass