ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΕΑμΣΚΠ

«Αποτυπώματα» στο Θέατρο ΟΥΗΛ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2017 15:05

Σήμερα Δευτέρα 29 Μαΐου στις 8.30μ.μ., εγκαινιάζεται η ετήσια έκθεση ζωγραφικής των μελών της ένωσης ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ Λάρισας.

Σε τεύχος της έκθεσης, ο υπεύθυνος της ομάδος εικαστικής έκφρασης και δημιουργικής απασχόλησης της ΠΕΑμΣΚΠ, ζωγράφος Μιχαήλ Βακαλούλης (Vakas), αναφέρει ότι η φετινή έκθεση με τίτλο «Αποτυπώματα» αποτελείται από πίνακες εξ ολοκλήρου με λάδι σε καμβά. Ο κάθε πίνακας εκφράζει μια πραγματικότητα. Η απεικονιστική τεχνική των πινέλων και του χρωματικού ζωστήρα της κάθε μιας αναδυόμενης ζωγράφου, αναδεικνύει τα γεννήματα της ανθρώπινης όρασης. Η μαεστρία τους στο πώς να εναποθέτουν το χρώμα και οι λεπτομέρειες του πίνακα ταυτίζονται με τον εσωτερικό τους κόσμο. Είναι το δημιούργημα που ως στόχο όμως έχει την υπηρέτηση των πολλών, του κοινού. Τονίζει παράλληλα ότι η τέχνη έχει ως αποστολή να εξυψώνει την αισθητική καλλιέργεια των ανθρώπων και να τους ενώνει. Οι συμμετέχοντες σε αυτή: Αγγελάκη Μαρία, Καρά Νεκταρία, Μπαρμπούτση Ελευθερία(Elnta), Ντούφα Ζωή, Οικονόμου Μαίρη, Ράπτη Τζένη και Τζήκα Ιωάννα, παρουσιάζουν την ενότητα αυτή φιλοτεχνώντας τα έργα με μεράκι, μεθοδικότητα, υπομονή αναδεικνύοντας πολλές φορές τον εσωτερικό κόσμο. Το Σάββατο 3 Ιουνίου και ώρα 8μ.μ στο χώρο του θεάτρου θα δοθεί μία και μοναδική παράσταση από την σπουδαία ομάδα χορού ΔΑΓΙΠΟΛΗ DAGIPOLI dance co (χοροθέατρο ατόμων με αναπηρία και μη).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass