ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Χορεύοντας στις συνοικίες

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2017 15:29

Παραδοσιακούς χορούς των παιδικών και ενηλίκων τμημάτων παρουσίασαν οι υπεύθυνοι χοροδιδάσκαλοι των Λεσχών Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων στο Πνευματικό Κέντρο «Σ. Ζιαζιά» το Σάββατο 27 Μαΐου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Χορεύοντας στις Συνοικίες».

Τα τμήματα που παρουσιάστηκαν ήταν από τις παρακάτω Λέσχες Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων: η κ. Τσανάκα Ζωή τμήμα παιδικό και εφηβικό από το Πνευματικό κέντρο «Σ. Ζιαζιά» – Χαραυγή και τμήμα ενηλίκων Ανθούπολης, η κ. Γαρυφαλλοπούλου Σοφία τμήματα παιδικά από την Λέσχη Ανθούπολης και Αγ. Θωμά και ο κ. Αρσενίου Νίκος τμήμα ενηλίκων από την Λέσχη Νεράιδας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η εντεταλμένη για τα θέματα των Λεσχών Πολιτισμού Δέσποινα Αράπκουλε η οποία αναφέρθηκε στην παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων των μαθητών για την χρονιά που πέρασε και τη σημαντική δουλειά που έχει γίνει από την πλευρά των καθηγητών στα χορευτικά τμήματα των Λεσχών Πολιτισμού. Το πρόγραμμα «Χορεύοντας στις συνοικίες» συνεχίζεται στις παρακάτω συνοικίες της πόλης ως εξής: Σάββατο 10 Ιουνίου, πλατεία Νεράιδας, ώρα 7.30 μ.μ. Τετάρτη 14 Ιουνίου, πλατεία Νέα Σμύρνης, ώρα 7.30 μ.μ., Πέμπτη 15 Ιουνίου, πλατεία ΑΤΑ, ώρα 7.30 μ.μ., Σάββατο 17 Ιουνίου, πλατεία Ανθούπολης, ώρα 7.30 μ.μ., Πέμπτη 29 Ιουνίου, πλατεία Νεάπολης, ώρα 7.30 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass