ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 6ου ΔΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η ευτυχία κρύβεται στα μικρά και άυλα

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2017 20:45

Μια εξαιρετική παράσταση που υμνεί τη φαντασία, την ευτυχία που κρύβεται στα μικρά και τα άυλα, την πίστη στις ανθρώπινες σχέσεις και τη φιλία παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν χθες στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Το παραμύθι «οΘΕΛΩς» που έγραψε και σκηνοθέτησε η Αγλαΐα Νάκα είναι η διασκεδαστική δραματοποίηση της ρήσης «τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία», ένα έργο που προσπαθεί να κάνει τα παιδιά να καταλάβουν ότι η ευτυχία έρχεται μέσα από την αγάπη, τη φιλία, τη συντροφικότητα, την αλληλοϋποστήριξη και όχι από τα υλικά αγαθά. Οι μαθητές του 6ου ΔΣ με την καθοδήγηση της κ. Νάκα διηγήθηκαν με τρόπο χιουμοριστικό την ιστορία του μικρού Θέλω, ενός παιδιού που το μόνο που έκανε ήταν να θέλει. Παιχνίδια κι άλλα παιχνίδια και ρούχα κι ένα σωρό πράγματα που πίστευε ότι θα τον κάνουν χαρούμενο κι ευτυχισμένο. Όμως δεν έγινε ποτέ. Γιατί το βασικότερο πράγμα που δεν μπορούσε να έχει το είχαν τα άλλα παιδιά, αυτά που δεν είχαν κανένα από τα δικά του παιχνίδια. Φίλους. Στην παράσταση πήραν μέρος μαθητές και από τις έξι τάξεις του σχολείου και η χορεύτρια Μαρία Φλώρου, ενώ τα υπέροχα σκηνικά που εντυπωσίασαν τους θεατές επιμελήθηκε ο εικαστικός Χρήστος Σαμαράς.

Πριν την έναρξη της παράστασης οι μαθητές συμμετείχαν σε επίδειξη των τμημάτων zumba, ρυθμικής, μοντέρνου και παραδοσιακών χορών, ενώ στο αίθριο παρουσιάστηκαν έργα των παιδιών που φιλοτεχνήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στο πλαίσιο του δημιουργικό εργαστηρίου που παρακολούθησαν, υπό την καθοδήγηση του κ. Σαμαρά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass