ΜΕ ΤΗ Δ. ΓΑΛΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Ταξίδι στα πιο μεγάλα όνειρα

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2017 16:30

Καλεσμένη του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ήταν η Δήμητρα Γαλάνη στην καθιερωμένη συναυλία, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών. Η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια τραγούδησε χθες το βράδυ στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Το κοινό απόλαυσε ένα πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν είτε τραγουδώντας τα, είτε γράφοντας τη μουσική τους και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας. Με τη μαγική φωνή της να χρωματίζει κάθε στίχο αφηγήθηκε τις πιο μεγάλες επιθυμίες, τα πιο μεγάλα όνειρα. Μαζί της ο νεαρός συνθέτης και ερμηνευτής Ευστάθιος Δράκος, που γνώρισε το κοινό μέσα από τους Minor Project και με τον οποίο παρουσίασαν πρόσφατα το άλμπουμ «Το Βαλς των χαμένων μετά» σε στίχους Νίκου Μωραίτη.

Δύο διαφορετικές φωνές «παντρεύτηκαν» ιδανικά, ανεξάρτητα από τις χροιές τους, καθώς τις συνδέουν κοινά σημεία αναφοράς και μουσική παιδεία. Στη συναυλία συμμετείχαν οι εξαιρετικοί μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια: Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), Μηνάς Λιάκος (ηλεκτρική κιθάρα), Θωμάς Κωνσταντίνου (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), Σπύρος Μάνεσης (πιάνο) και Στέλιος Προβής (μπάσο).

Τη συναυλία διοργάνωσε ο Σύλλογος Οικογένειας και Φίλων των θεραπευτικών προγραμμάτων ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass