ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ «ΚΑΜΠΑΡΕ»

Θερινό σινεμά στη Νίκαια

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2017 15:20

Με την εξαιρετική ταινία “Cabaret” του Bob Fosse, ξεκινούν σήμερα Τετάρτη οι προβολές στον θερινό κινηματογράφο, που λειτουργεί στον κήπο του Νηπιαγωγείου της Νίκαιας.

Πρόκειται μια ταινία που θεωρείται πλέον από τις καλύτερες όλων των εποχών, αφού έχει τιμηθεί με οκτώ Όσκαρ, ανάμεσά τους και το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου που απονεμήθηκε στην πρωταγωνίστρια Liza Minnelli για την αξεπέραστη ερμηνεία της. Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε με αφορμή την έναρξη των προβολών της κινηματογραφικής λέσχης Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κωνσταντίνος Φιλιππούλης μεταξύ άλλων ανέφερε: «για τρίτη χρονιά ο κήπος του νηπιαγωγείου Νίκαιας μετατρέπεται σε θερινό κινηματογράφο όπου θα προβάλλονται ταινίες τόσο για παιδιά όσο και για μεγάλους. Έχουμε την πεποίθηση ότι οι μικροί μας φίλοι όσοι και οι λάτρεις της 7ης Τέχνης θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια της λέσχης. Οι προβολές των ταινιών εντάσσονται σε πλαίσιο μιας σειράς πολιτιστικών δραστηριοτήτων οι οποίες προσφέρονται δωρεάν στο κοινό. Κι αυτό γιατί θεωρούμε ότι όχι μόνο πρέπει να ανοίξουμε τις πόρτες του πολιτισμού αλλά οφείλουμε να τις κρατήσουμε ανοιχτές με κάθε κόστος». Στη συνέντευξη πήραν επίσης μέρος τα μέλη της λέσχης Νίκος Ζιαβλιάκης, Μυρτώ Παπακωνσταντίνου και Χρυσή Σδρούλια. Επίσης, σημειώνεται ότι κάθε Δευτέρα θα προβάλλονται παιδικές ταινίες, ενώ κάθε Τετάρτη ταινίες για ενήλικες. Όλες οι προβολές ξεκινούν στις 9.15 το βράδυ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass