ΜΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΓΛΥΠΤΙΚΗ

Έκθεση σύγχρονης τέχνης στο Στόμιο

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2017 15:37

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Με θέα το Αιγαίο» που διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, θα εγκαινιαστεί αύριο Παρασκευή στις 8.30μ.μ. η έκθεση σύγχρονης τέχνης «Seabed» στο Στόμιο και αφορά έργα υποβρύχιας φωτογραφίας, ζωγραφικής και γλυπτικής. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου Στομίου, δίπλα από το Δημοτικό Κάμπινγκ Στομίου. Θα είναι ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή 30 Ιουλίου απογευματινές και βραδινές ώρες με είσοδο ελεύθερη.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι Μπορισλάβα Γεωργιτσέλη , Άρτεμις Διαμαντή, Αριστοτέλης Ζυγούρης, Ελένη Λαγαρία, Ζωή Λαδίκα. Η επιμέλεια ανήκει στην ιστορικό ευρωπαϊκού πολιτισμού Μάρθα Αρταπυρίδου. Στην έκθεση πέρα από την επιμέλεια θα συμμετέχει με μια εγκατάσταση. Μια σειρά πέτρες θαλάσσης σε σχήμα καρδιάς θα συμπληρώσει το ενδιαφέρον εικαστικό μοτίβο, στο οποίο θα αποπειραθεί να δοθεί η γενικότερη αίσθηση της απέραντης, βαθιάς θάλασσας και του καλοκαιρινού τοπίου.

ΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ

Η έκθεση με τίτλο «seabed» περιλαμβάνει έργα που απεικονίζουν με υποβρύχια φωτογράφιση την εικόνα του βυθού. Επίσης μια σειρά έργων με ζωγραφική που αποδίδουν με μια σύγχρονη οπτική την έννοια του βυθού. Φωτιστικά γλυπτά που ο φωτισμός τους θυμίζει το φως από τα άστρα ή τον αντικατοπτρισμό των μικροσκοπικών φώτων μια καλοκαιρινή νύχτα στην παραλία. Ενώ πέτρες θαλάσσης με σχήμα καρδιάς θα συμπληρώνουν την εντύπωση μιας παραθαλάσσιας αίσθησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass