Στο φως του φεγγαριού, με θέα το Αιγαίο

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2017 22:20

Με την ξεχωριστή εκδήλωση «Στο φως του φεγγαριού, με θέα το Αιγαίο» συνεχίζει τις καλοκαιρινές δραστηριότητές του ο Περιβαλλοντικός Μορφωτικός Σύλλογος Σκήτης και Αγιοκάμπου, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση «Καλυψώ» του Δήμου Αγιάς και την Τοπική Κοινότητα Σκήτης.

Η εκδήλωση αυτή οργανώνεται από τον συγκεκριμένο σύλλογο εδώ και 15 χρόνια, πάντα με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία εκ των οποίων γινόταν στον Αγιόκαμπο. Φέτος, η εκδήλωση επιστρέφει με μια μουσική παράσταση στον τόπο που γεννήθηκε, στη Σκήτη, και, συγκεκριμένα, στο νέο θεατράκι που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του παλιού σχολείου, την Τρίτη 8 Αυγούστου, στις 9:30 το βράδυ.

Οι διοργανωτές υπόσχονται ότι οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια ξεχωριστή βραδιά κάτω από το φως του φεγγαριού με πολλή μουσική και θα έχουν την ευκαιρία να τραγουδήσουν όλοι μαζί με τους εξαίρετους μουσικούς Σπύρο Καβαλλιεράτο, Αντωνία Βισβίκη, Αλέξανδρο Τσιωνά, Βαγγέλη Τσιαπλέ και την ηθοποιό και θεατρολόγο Θεοδώρα Μουκούλη.

Η εκδήλωση θ’ αρχίσει μ’ ένα μικρό αφιέρωμα στον συνθέτη Μάνο Λοΐζο, τον συνθέτη που έφυγε τόσο νωρίς και που φέτος συμπληρώνονται 80 χρόνια από τη γέννησή του. Στη συνέχεια, θα ακουστούν τραγούδια και άλλων συνθετών, όπως λόγου χάρη του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι και του Χρήστου Λεοντή. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass