ΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΓΡΟΤΟ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Φεστιβαλικές εκδηλώσεις Αραδοσίβια 2017

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2017 15:32

 Το αγροτικό-εθνογραφικό μουσείο Αραδοσιβιων Ελασσόνας, πραγματοποιεί και φέτος τις κορυφαίες φεστιβαλικές εκδηλώσεις του, με τίτλο 23ο Διεθνές Μουσικοχορευτικό Πανηγύρι «Αραδοσίβια 2017» καθώς και την 12η έκθεση τοπικών αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων. Οι εκδηλώσεις αυτές θα γίνουν στις 26 Αυγούστου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας και στις 27 Αυγούστου στα Αραδοσίβια Ελασσόνας.

 Τα «Αραδοσίβια 2017» γίνονται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και με τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικοχορευτικά συγκροτήματα από την Γεωργία και την Ελλάδα, καθώς και τους διεθνείς μουσικούς Yelas, από την Καβυλία Αλγερίας και Μεμο Τσιαπαν, από το Κουρδιστάν.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι εκδηλώσεις θα γίνουν ως εξής:

Σάββατο 26 Αυγούστου, ώρα 9 μ.μ., στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας, με τη συνδιοργάνωση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων.

Κυριακή 27 Αυγούστου, ώρα 8.30 μ.μ., στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου, στα Αραδοσίβια Ελασσόνας

Στις διήμερα εκδηλώσεις συμμετέχουν: KHONI FOLK ENSEMBLE “EGRISI”, από την Γεωργία, διεθνής Βέρβερος τραγουδοποιός Yelas, από την Καβυλία Αλγερία, ο Κούρδος τραγουδιστής Μεμος Τσιαπαν , ο σύλλογος των απανταχού απόδημων Σκαμνιωτών «Ο Όλυμπος», οΠολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Βαθυλακκου Κοζάνης και ο πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Ριζόμυλου Μαγνησίας «Η διάπλαση». Η παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει από την κ. Βίκυ Χατζηκυριάκου. Την επιμέλεια και τον γενικό συντονισμό όλων των εκδηλώσεων έχει ο Δρ Κοινωνιολογίας Κώστας Σαχινίδης

Οι εκδηλώσεις διακρίνονται για την ποιότητα και το υψηλό πολιτιστικό και καλλιτεχνικό επίπεδο των συγκροτημάτων που συμμετέχουν, τα οποία προέρχονται από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και από διάφορες χώρες του κόσμου.

Η έκθεση τοπικών αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων προβάλλει τοπικά αγροτικά προϊόντα (Αμπελουργικά προϊόντα, όπως: Τσίπουρο, Κρασί, Ούζο Τυρνάβου και κτηνοτροφικά προϊόντα, όπως Φέτα Ελασσόνας και άλλα τοπικά εδέσματα, καθώς και διάφορα λαογραφικά εκθέματα και είδη λαϊκής τέχνης, ζωγραφική κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass