ΣΤΙΣ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΩΛ

Αφιέρωμα στον Λόρκα

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2017 15:47

Ο Δήμος Λαρισαίων και η Δημοτική Βιβλιοθήκη την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 8 μ.μ. θα τιμήσουν στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας τα «80+1 χρόνια από τη δολοφονία του Λόρκα» σε ένα πολυθέαμα που περιλαμβάνει μοναδικό φωτογραφικό υλικό από τη γέννηση ως τον θάνατό του, συναυλία αγαπημένων τραγουδιών του που μελοποιήθηκαν από τους μεγάλους συνθέτες μας και ένα θεατρικό αναλόγιο με τη φωνή του Λόρκα σε θέματα για το θέατρο, την ποίηση και την κριτική. Συμμετέχουν η συγγραφέας Μπέττυ Μαγρίζου, οι ηθοποιοί Χρυσούλα Χρήστου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Βάνα Καταραχιά.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν ο Αλέξανδρος Τσιωνάς και η Μαριάννα Ζάχου και παίζουν οι μουσικοί Ιωάννα Σιωπούδη πιάνο, Βαγγέλης Τσιαπλές μπουζούκι και Σπύρος Καβαλιεράτος κιθάρα. Συντονίζει η δημοσιογράφος Δέσποινα Θεοδώρου. Επιλογή κειμένων, σκηνοθεσία Βαγγέλης Κολώνας. Υποστήριξη οι τεχνικοί του Δημοτικού Ωδείου και του Θεσσαλικού Θεάτρου. Είσοδος Ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass