ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Σεμινάριο για μουσικούς και μαέστρους

Δημοσίευση: 17 Νοε 2017 15:44

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη το 4ο Πανελλήνιο Σεμινάριο «Διεύθυνση Χορωδίας» στη Λάρισα από τη Στέγη Ελληνικών Χορωδιών και το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας. Το σεμινάριο, διάρκειας 17 διδακτικών ωρών, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας και το παρακολούθησε μεγάλος αριθμός μουσικών και μαέστρων από πολλά μέρη της χώρας.

Εισηγητής του Σεμιναρίου ο κορυφαίος Διευθυντής Χορωδιών Αντώνης Κοντογεωργίου, ο οποίος εξήρε το έργο της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών και των διοργανωτών.

Ο Αντώνης Κοντογεωργίου για άλλη μια φορά καθήλωσε τους ακροατές με τις γνώσεις, την εμπειρία, τον τρόπο, τη μεταδοτικότητα, την διδασκαλία και τις στοχευμένες υποδείξεις του στους συμμετέχοντες μουσικούς, που ενθουσιάστηκαν από όσα είδαν και άκουσαν.

Αυτό άλλωστε φάνηκε και από την ενεργή και ουσιαστική συμμετοχή τους. Όλοι, συμμετέχοντες και διοργανωτές, ευχαρίστησαν τον Εισηγητή για την σημαντική βοήθεια που τους προσέφερε, αλλά και τον πλούτο των γνώσεων που τους μετέφερε και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες διοργανώσεις της Στέγης, αφού αρκετοί από αυτούς έδειξαν ενδιαφέρον να διοργανώσουν παρόμοια σεμινάρια στην περιοχή τους.

Επίσης το Σεμινάριο περιελάμβανε υποδειγματική διδασκαλία στην οποία συμμετείχαν η Παιδική Χορωδία και το Φωνητικό Σύνολο «Solartissimo» του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας. Στους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass