ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ

Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων

Δημοσίευση: 26 Νοε 2017 15:50

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με το Θέατρο των Οδοιπόρων, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων οργανώνει και παρουσιάζει το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων κάθε Παρασκευή 8 με 10 το βράδυ με την ηθοποιό-τραγουδίστρια Έλενα Γράβαλου έως και τον Ιούνιο στον Μύλο του Παππά.

Παλαιοί και νέοι μαθητές θα συμμετάσχουν επί οχτώ μήνες (Νοέμβριος-Ιούνιος), στα μαθήματα του πιο ολοκληρωμένου προγράμματος σπουδών θεατρικού εργαστηρίου ενηλίκων στον νομό Λάρισας. Υποκριτική, δραματουργία κειμένων, αυτοσχεδιασμός, Θεατρικό παιχνίδι, οπλομαχική, κινησιολογία σκηνής, μουσική. Το Θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων λοιπόν, της σκηνής Παραστατικών Τεχνών Λάρισας Οδοιπόροι, έρχεται με συνεργάτες- συνΟδοιπόρους επαγγελματίες του χώρου, ο καθένας με τη δική του ξεχωριστή διαδρομή για να δείξει, διδάξει, κατευθύνει, απευθύνει, θέσει, αποδείξει, κάνει σαφές στους μαθητές του εργαστηρίου, τους εν δυνάμει μελλοντικούς ηθοποιούς, τις αρχές της τόσο γοητευτικής, μυσταγωγικής, μαγικής και τόσο δύσκολης συνάμα τέχνης της υποκριτικής και του θεάτρου... της αυταπόδεικτης έννοιας της ψυχαγωγίας και παίδευσης-εκπαίδευσης των θεατών καθώς και της αντίληψης ότι υπηρετούμε-είμαστε εργάτες της τέχνης αυτής, δουλεύοντας για τη δική μας ψυχική και νοητική ανάπτυξη όπως και των αποδεκτών! Το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων των Οδοιπόρων ανοίγει την αυλαία για 3η χρονιά από την αρχή λειτουργίας της ομάδας το ‘12 και καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σ’ αυτό μαγικό ταξίδι της παίδευσης στην τέχνη του Θεάτρου να δηλώσουν τη συμμετοχή και την εγγραφή τους στα μαθήματα του εργαστηρίου καθημερινά στο 2410-252806 και στο tz7odoiporoi.g@gmail.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass