ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Ωδή στην αγάπη

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2017 15:04

Το Μουσικό Σχολείο Λάρισας , με πυξίδα την τέχνη στην υπηρεσία του ανθρώπου, διοργανώνει την Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα τη μουσική εκδήλωση «Ωδή στην αγάπη», στο αμφιθέατρο του Μουσικού σχολείου, με την ενεργό σύμπραξη του μουσικού συνόλου, BIG BAND, υπό τη διδασκαλία - διεύθυνση του μαέστρου κ. Νίκου Βασιλάκη και των κ. Γκασπαριάν Αννας και Σπυριδάκη Δέσποινας, διδασκουσών στο Μουσικό Σχολείο.


Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (παράρτημα Λάρισας) και τα έσοδά της θα διατεθούν για τους σκοπούς της εταιρείας.
Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και οι εκπρόσωποί της στη Λάρισα έχουν να επιδείξουν αξιόλογη μακροχρόνια δράση τόσο στην ενημέρωση και την πρόληψη όσο και στην παροχή σημαντικής αρωγής στους νοσούντες συνανθρώπους μας.
Η Διεύθυνση, οι διδάσκοντες και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, υπηρετώντας το δόγμα «η Τέχνη στην υπηρεσία του ανθρώπου», επιδεικνύουν ευαισθησία απέναντι στα κοινωνικά προβλήματα και προωθούν την αλληλεγγύη και τη φιλανθρωπία, ζητούμενα στους καιρούς ήσσονος ευαισθησίας που διανύουμε. Το Μουσικό Σχολείο, επιθυμώντας να συμβάλλει στο έργο της Αντικαρκινικής Εταιρείας, διατηρεί συνεργασία με το παράρτημά της στη Λάρισα και διοργανώνει τη χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση, παρουσιάζοντας jazzy christmas melodies, για να συνδράμει τους σκοπούς της.
Για έγκαιρη κράτηση θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2410627121. Είσοδος 5 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass