Κόβουν πίτες - χορεύουν

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2018 15:34

*Την ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας πραγματοποιεί αύριο Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 12.30 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Διόνυσος», το Σωματείο Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών «Λαρισαϊκός».

*Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ – ΤΑΕ ν. Λάρισας πραγματοποιεί κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τα μέλη του, μεθαύριο Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα, στο εντευκτήριο του Επιμελητηρίου Λάρισας (3ος όροφος).

*Την πρωτοχρονιάτικη πίτα θα κόψουν τα μέλη του Συλλόγου των φίλων της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας μεθαύριο Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 6:30 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Πριν την κοπή της πίτας θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση με θέματα τον απολογισμός των πεπραγμένων 2017, την προετοιμασία για την ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου και τον προγραμματισμό δράσεων για το 2018.

* Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΛΤΑ Θεσσαλίας πραγματοποιεί συνεστίαση και κοπή πίτας, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Divani Palace». Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και κλιμάκιο της Διοίκησης του Πανελλήνιου Συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο. Σημειώνεται ότι τα μέλη δεν θα έχουν καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

* Την κοπή της ετήσιας πίτας πραγματοποιεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ στο «Χρυσό Τζάκι» ο Σύλλογος Γυναικών Κραννώνα.

* Ο Σύλλογος των Απανταχού Διαμενόντων Γριζανιτών με έδρα τη Λάρισα προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου στην ετήσια χοροεσπερίδα, που θα γίνει το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, στις 8 το βράδυ, στο κοσμικό κέντρο «Ανεμόμυλος» (7ο χλμ. Λάρισας – Φαλάνης, διασταύρωση Δασοχωρίου). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας του έτους 2017.

* Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Καστρί Λουτρό Αιγάνης του Δήμου Τεμπών πραγματοποιεί τακτική ενημερωτική Γενική Συνέλευση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 10.15 το πρωί στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας.

*Η Ομάδα των Φίλων του Βουνού και του Δάσους του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης διοργανώνει πεζοπορία και κοπή πίτας στο καταφύγιο-παρατηρητήριο την Κυριακή 21 Ιανουαρίου. Η εκκίνηση θα γίνει στις 9 το πρωί από τον χώρο της Αγίας Παρασκευής Τσαριτσάνης. Η διαδρομή είναι ήπια, για όλες τις ηλικίες, από τα μονοπάτια Νο 3-4-6-3. Η κοπή πίτας θα γίνει στις 11. Υπενθυμίζεται ότι οι πεζοπόροι και αθλητές πρέπει να φορούν αθλητικά ρούχα και κυρίως παπούτσια για το βουνό, να έχουν νερό και ιδιαίτερα καλή διάθεση. Επικοινωνία: 6974-083557.

* Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοβρύσου του Δήμου Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στις 11:30 π.μ., στην ταβέρνα «Νιβόλιανη» του Μεγαλοβρύσου. Θα ακολουθήσει για όλο το μεσημέρι, με ελεύθερη είσοδο, μουσικό πρόγραμμα με τη λαϊκοδημοτική ορχήστρα των Αποστόλη και Γιώργου Κωσταβέλη.

*Το Τ.Δ.Σ του Παραρτήματος Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος Περιφέρειας Θεσσαλίας (Σ.Α.Α.ΤΧ.Σ) θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 11:30 το πρωί στη Λέσχη Αξιωματικών Λάρισας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευθούν οι αριστεύσαντες μαθητές με βαθμό 18 και άνω των Α', Β', Γ' τάξεων Λυκείου, καθώς και οι επιτυχόντες κατά το έτος 2017 σε ΤΕΙ και ΑΕΙ ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Όσοι έχουν παιδιά και πληρούν τους όρους μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 15 Ιανουαρίου. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στον πρόεδρο του Τοπικού Συνδέσμου Θεοδόσιο Καραβίδα στα τηλέφωνα 2410-289838 και 6972-856134.

*Ο Πανελλαδικός Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΗ πραγματοποιεί την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στο κέντρο «Νεφέλη» στην Αγιά. Η αναχώρηση θα γίνει με λεωφορεία από την ΔΕΗ (Αμοργού και Καρδίτσης) στις 11.30 το πρωί. Δηλώσεις συμμετοχής έως και την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στα τηλέφωνα 6972-501024, 6979-817950 και 6944-270477.

*Ο Σύλλογος Κυπρίων ν. Λάρισας θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 11.45 το πρωί, στο ξενοδοχείο “Divani”.

*Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Προσωπικού Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων Ν. Λάρισας, πραγματοποιεί για τα μέλη και τους φίλους την καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο κέντρο «Κτήμα Βερσαλίες» (5ο χλμ. Λάρισας – Αμπελώνα).

*Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατιάς Άμμου θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι, στην ταβέρνα του Νίκου Μπασδραβάλα «Η Πλατιά Άμμος».

* O Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ανατολική Ρωμυλία» ν. Λάρισας προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στον ετήσιο χορό-κοπή πίτας. Η εκδήλωση θα γίνει τη Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 12:30 το μεσημέρι στο κέντρο «Ανεμόμυλος» στο 7ο χλμ. Λάρισας-Φαλάνης και θα ακολουθήσει γλέντι με παραδοσιακή και λαϊκή ορχήστρα, πλήρες μενού και ποτά. Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ το άτομο, και 10 ευρώ το παιδικό, συμπεριλαμβανομένων όλων των παραπάνω.

Διάθεση προσκλήσεων από τα μέλη του Συλλόγου ή στo τηλ. 6942-476478 κ. Μαρία Κουρεούδη-Πάλλα αλλά και στο email: anatolikiromilialar@gmail.com.

*Η «Υπαίθριος Ζωή» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο κέντρο «Αστέρας», συνοδεία λαϊκής ορχήστρας, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στη 1 το μεσημέρι. Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την Κεντρική πλατεία στις 11.30 π.μ. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα γραφεία του συλλόγου (Μανδηλαρά 5β) και στο τηλ. 2410-250.818 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 19.00-21.00.

*Η Ελληνική Εταιρεία Κοιλιοκάκης πραγματοποιεί κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, για τα μέλη του συλλόγου στην Κεντρική Ελλάδα, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στη 1:30 το μεσημέρι, στο εστιατόριο - ταβέρνα «Κίτρινα Γάντια» στο Φρούριο. Προσέλευση μόνο με δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 6931-153303 μέχρι αύριο Τετάρτη 17 Ιανουαρίου. Είσοδος 13 ευρώ /άτομο με φαγητό και ποτό χωρίς γλουτένη.

*Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων ν. Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κέντρο «Κτήμα Βερσαλίες» την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα μοιραστούν δώρα στα παιδιά.

* Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα, η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων Λάρισας καλούν τα μέλη και τους φίλους του Λυκείου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, στην αίθουσα «Ζήνα Πατέρα» (Δήλου 17). Η αίθουσα «Ζήνα Πατέρα» θα διαμορφωθεί κατάλληλα για να φιλοξενήσει τα μέλη και τους φίλους του ΛΕΛ σε ένα ζεστό γιορτινό απογευματινό.

*Η Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας πραγματοποιεί την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα της, που θα γίνει την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου (Γαριτσίου 15 και Επισκοπής, Αβέρωφ). Στη βραδιά θα συμμετάσχει η ομάδα χορού της ΠΕΑμΣΚΠ (ΣΥΝ-χορό), ενώ θα υπάρχει όπως και ζωντανή μουσική, φαγητό και πολλά δώρα.

*Ο Σύλλογος Συνταξιούχων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Τρίτη 23 Ιανουαρίου στις 7 το βράδυ στο «Λαδοφάναρο» (Λόφος Φρουρίου). Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2413-005547, 6936-511453 κ. Έλλη και 2410-661292, 6932-707339 κ. Φανή.

*Τον ετήσιο χορό του πραγματοποιεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ στο κέντρο «Πλατάνια» στο Πουρνάρι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Συκουρίου.

* Την ετήσια χοροεσπερίδα και κοπή πίτας πραγματοποιεί ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Ελασσόνας το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 9.30 το βράδυ στο κοσμικό κέντρο «Φαντασία». Η τιμή της πρόσκλησης είναι 12 ευρώ το άτομο με ορχήστρα και φαγητό. Δεν περιλαμβάνεται το ποτό.

* Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα» κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με προσφορά καφέ και αναψυκτικών την Κυριακή, 28 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων «Γαζέτας» στον χώρο της Γιορτής Κρασιού Αμπελώνα.

*Την Κυριακή, 28 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί στον χώρο του Διαχρονικού Μουσείου θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φίλων του Μουσείου.

*Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος των εν Λαρίση Αγιωργιτών θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στα γραφεία του Συλλόγου (Βενιζέλου 153).

*Χορό και κοπή πίτας πραγματοποιεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι, στο «Κτήμα Βερσαλίες» ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λάρισας και περιχώρων. Θα υπάρξει πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

*Ο Ελληνο – Βρετανικός Σύνδεσμος θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Park». Θα υπάρχει λαχειοφόρος με δώρα, ενώ θα γίνει και ενημέρωση για δύο εκδρομές που θα γίνουν το προσεχές διάστημα.

* Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων Λαρισαίων Σιδηροδρομικών «Ο Άγιος Φίλιππος» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο κέντρο «Χρυσό Τζάκι», στο 1ο χλμ. Λάρισας-Θεσσαλονίκης.

*Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δικαστικών Υπαλλήλων ν. Λάρισας πραγματοποιεί για τα μέλη και τους φίλους του την καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στο μεζεδοπωλείο «Φιλελλοίνων», στον λόφο του Φρουρίου. Πληροφορίες: 6979-051270.

* Tην Τρίτη 30 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΛΟΣΥΛ στο ξενοδοχείο «Διόνυσος». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα καινούργια βιβλία του Φίλιππου Πολέζε, ενώ θα ακολουθήσει πλούσια λαχειοφόρος.

* Η ΧΕΝ Λάρισας οργανώνει εκδρομή και κοπή πίτας στον Άγιο Αθανάσιο και στο Καϊμακτσαλάν την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6943-815027 και 6936-704061 τις ώρες 11.00-13.00 και 18.00-20.00.

* Ο Σύνδεσμος Έφεδρων Αξιωματικών ν. Λάρισας διοργανώνει χοροεσπερίδα και κοπή της βασιλόπιτας το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να προμηθευτούν έγκαιρα κάρτες εισόδου από το Γραφείο του Συνδέσμου (Κύπρου 80- 3ος όροφος).

* Ο Σύλλογος οικισμού Αλεξανδρινής διοργανώνει χορό και κοπή πίτας το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ στο κέντρο "Palladium", με ζωντανή λαϊκοδημοτική μουσική και πλούσιο μενού.

* Ο Σύλλογος Κρανιωτών Λάρισας και περιχώρων «Η Ξηροκρανιά» πραγματοποιεί την ετήσια χοροεσπερίδα το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ, στο οικογενειακό κέντρο διασκέδασης «Λιόγερμα». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ και στα αθλήματα του έτους 2017. Στην εκδήλωση θα χορέψουν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου. Πληροφορίες στο τηλ. 6976-497616.

* Ο Σύλλογος των Απανταχού Σκαμνιωτών διοργανώνει τον ετήσιο χορό του το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 8:30 το βράδυ, στο κέντρο «Τούμπα» στον Τύρναβο.

* Το Περιφερειακό Τμήμα των Συνταξιούχων του ΟΤΕ Λάρισα, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο «Κτήμα Έλενα» (7ο χλμ. Λαρίσης - Αμπελώνος), το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 8.30 το βράδυ. Στην εκδήλωση θα γίνει και η βράβευση των παιδιών των μελών του Συλλόγου που πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι - γονείς, να ενημερώσουν για την επιτυχία των παιδιών τους. Για δηλώσεις συμμετοχής στην εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Συλλόγου και στα τηλέφωνα: 2410-251788, 6977-239975, 6982-471485 και 6974-640776.

* Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Λάρισας, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό, την κοπή της βασιλόπιτας, τη βράβευση των παιδιών των μελών που εισήχθησαν το έτος 2017 στα Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι., καθώς και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα στο «Κτήμα Βερσαλίες» 5ο χλμ. Λάρισας - Αμπελώνα, με πλήρες μενού και ορχήστρα. Οσα μέλη έχουν παιδιά που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι. το έτος 2017 να το δηλώσουν έγκαιρα στον Σύνδεσμο. Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να προμηθευτούν κάρτες εισόδου από το γραφείο του Συνδέσμου, διότι δεν θα διατεθούν κάρτες στο Κέντρο. Ο Σύνδεσμος θα διαθέσει λεωφορείο δωρεάν για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης, κατόπιν δήλωσής τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass